ultras1988
4600
- Член од
- 6 февруари 2014
- Мислења
- 3.031
- Поени од реакции
- 7.146
Не ја гледав емисија, искрено нз што како е изјавил.Тоа што го напишав ми беше шега за една приватна конверзација што ја имавме овие денови со Коњаникот.Abe vistina vcera so gledav Pandev na.intervjuto kaj ffm so bese na kanal5 spomena deka sakal da ja zemi Belasica nesto imal precki rece novinarot ili taka nesto na krajot go fativ intervjuto ...detali nesto muabeti ima za fuzija ? oti gledam turnovo ne saka da ispadni so znaci ne saka nitu fuzija so akademija Pandev pa mozno e so belasica za vtora liga ili ne ?!
Дека Пандев сака пак да ја земе Беласица, патките се пуштени 3 недели пред неговото идење у Македонија.Целa болна точка е стадионот, поради кој Пандев неможе да ја земе Беласица.Пандев општо е против фузии, му се нудеше место уште од оваа година у втора лига, ама тој сметал дека фузиите не се спортски и поради тоа одбил.Дури мислам дека тој беше и противник кога беа преговoрите помеѓу Заев, Орцето и Перо за фузија на Беласица со Турново.Ако даде бог да ја земе ФК Беласица, најверојатно ќе се игра на картата ФК Академија Пандев се откажува од своето учество во понатамошни натпреварувања, ... во корист на ФК Беласица(со што би се избегла фузија), нешто што се има случувано во македонската кошарка.Остануваме да видиме, сите игри за Беласица се вртат околу стадионот, цела дубара е таму, а Пинда нема искрени намери да инвестира во клубот.