Втора Лига 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Џони От
  • Време на започнување Време на започнување

Кои тим ќе биди сигурен прволигаш наредната сезона?

• Пелистер

Гласови: 27 31,4%
  • Победа

Гласови: 39 45,3%
  • Тетекс

Гласови: 14 16,3%
  • Љубанци

Гласови: 14 16,3%
  • Гостивар

Гласови: 6 7,0%
  • Скопје

Гласови: 6 7,0%
  • Еуромилк

Гласови: 2 2,3%
  • Македонија Ѓ.П

Гласови: 8 9,3%
  • Кожуф Миравци

Гласови: 4 4,7%
  • Вразерими

Гласови: 5 5,8%

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Abe vistina vcera so gledav Pandev na.intervjuto kaj ffm so bese na kanal5 spomena deka sakal da ja zemi Belasica nesto imal precki rece novinarot ili taka nesto na krajot go fativ intervjuto ...detali nesto muabeti ima za fuzija ? oti gledam turnovo ne saka da ispadni so znaci ne saka nitu fuzija so akademija Pandev pa mozno e so belasica za vtora liga ili ne ?!
Не ја гледав емисија, искрено нз што како е изјавил.Тоа што го напишав ми беше шега за една приватна конверзација што ја имавме овие денови со Коњаникот.
Дека Пандев сака пак да ја земе Беласица, патките се пуштени 3 недели пред неговото идење у Македонија.Целa болна точка е стадионот, поради кој Пандев неможе да ја земе Беласица.Пандев општо е против фузии, му се нудеше место уште од оваа година у втора лига, ама тој сметал дека фузиите не се спортски и поради тоа одбил.Дури мислам дека тој беше и противник кога беа преговoрите помеѓу Заев, Орцето и Перо за фузија на Беласица со Турново.Ако даде бог да ја земе ФК Беласица, најверојатно ќе се игра на картата ФК Академија Пандев се откажува од своето учество во понатамошни натпреварувања, ... во корист на ФК Беласица(со што би се избегла фузија), нешто што се има случувано во македонската кошарка.Остануваме да видиме, сите игри за Беласица се вртат околу стадионот, цела дубара е таму, а Пинда нема искрени намери да инвестира во клубот.

не може така “ФК Академија Пандев се откажува од своето учество во понатамошни натпреварувања, ... во корист на ФК Беласица (со што би се избегнала фузија)“, ако Академијата се откаже, а нема фузија, тогаш испразнетото место ќе го земе или некој шо испаднал од Втора или противникот на Академијата во баражот, во случајов Гоблен Јуниор.

не може така “ФК Академија Пандев се откажува од своето учество во понатамошни натпреварувања, ... во корист на ФК Беласица (со што би се избегнала фузија)“, ако Академијата се откаже, а нема фузија, тогаш испразнетото место ќе го земе или некој шо испаднал од Втора или противникот на Академијата во баражот, во случајов Гоблен Јуниор.
Друже се убаво, но кога пишуваш, како да пишуваш за Германија, а не за Македонија.Тука одма ФФМ ќе го сменат законот , ако успеат Истатов и Пандев да го исфрлат на Пинда од клубот, и така Илчо е близок и постојано се слика со двајцата нив.Второ да правно не е можно, ама еве Вардарци ќе ти објаснат како си во заблуда, бидејќи они тврдат дека го направиле истото, Кано, Коњаникот, и ред други можат да ти објаснат како одат тие ствари :LOL:.Тие се мајстори за такви дубари.

@ultras1988 Гоблен води против Академија 1-0. :D
Леле Турново - Пелистер 1-1. Црвен картон за голманот на Турново.
Чим Бартон е главен судија се ми беше јасно.:D
Едит. 2-1 за Пелистер. Двата гола од пенал. Мислам дека посебен коментар не е потребен. :D

Последно уредено:
Лелеле какво пцуење паѓа на Љубанци-Новаци хахаха
Овие од Новаци веќе 2-3 минути континуирано го пцујат судијата. Мамун еден Кумановски, ти ебам жената во пичка да ти ебам :pos:

БАРТОН да суди на еден важен натпревар за два клуба ХАХАХАХХАХАХХА ЦИРКУС...

Освен Шкендија, Вардар, и Работнички ниту една друга екипа не заслужува асална прва лига.

Бартон почна да им краде топки на играчиве на Турново, каква шанса им спречи хахахаха
Му ја пресече топката на Пандев, пред да дојде во одлична шанса.

@ultras1988 Гоблен води против Академија 1-0. :D
Леле Турново - Пелистер 1-1. Црвен картон за голманот на Турново.
Чим Бартон е главен судија се ми беше јасно.:D
Едит. 2-1 за Пелистер. Двата гола од пенал. Мислам дека посебен коментар не е потребен. :D
Ќе тепат Пандевци, овие класично само на ќотек одат Гоблен.
И нз колку приметивте, ама лани на Победа-Беласица имаше повеќе публика, отколку на сите наптревари денес заедно.

Во лига каде судии како Бартон судат Прва Лига и бараж натпревари тури му кур

Begaj be ajde ova se zivi sramotiloci..
Zatoa nema da mrdneme od 1000-toto fifa rang mesto !!! Kakvi rezili be covece..
Neka igra Pelister 1 liga ama ne na ovoj nacin :facepalm:

Како паднаа головите, како се направија пеналите? Јас од ко го пуштив стримов, 30та минута, Пелистер нема излезено од своја половина и тоа со играч повеќе.

Чист црвен картон, сам беше излезен пред голманот, го издрибла а овај го клизна.
Двата пенали имаше игра со рака, секој судија би судил барем еден од овие пенали ако не и двата.

Мене судија уште пред 7 дена ми кажа дека Пелистер го местат за прва лига преку власта , иначе реално подобро Пелистер прва лига него Турново .
Па наредна сезона конечно да мрдне тифосценава :)
Иначе Чкембари колку има ?

Мене судија уште пред 7 дена ми кажа дека Пелистер го местат за прва лига преку власта , иначе реално подобро Пелистер прва лига него Турново .
Па наредна сезона конечно да мрдне тифосценава :)
Иначе Чкембари колку има ?
Најавуваа 10 автобуси, али изглеа на 9 ипол им се дупнала гумата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom