- Член од
- 18 мај 2016
- Мислења
- 3
- Поени од реакции
- 0
Dali nekoj kje se zapishuva na Fon- dizajn na multimedija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dali nekoj kje se zapishuva na Fon- dizajn na multimedija?
Da fakultetot taka se vika no jas zboram za edna od trite nasoki koja e dizajn na multimedija[DOUBLEPOST=1464078314][/DOUBLEPOST]Да, сестра ми.
Иначе факултетот се вика Дизајн и мултимедија а не Дизајн на мултимедија![]()
Jas ne planiram da ucham I da rabotam za drzhavata koja vo sredno na prosek 5.00 ne mozheshe da mi dade nitu edna stipendija bidejkji ne sum bila socijalen sluchajпа затоа ни е таква државата)
И затоа реши да се запишеш на приватен, а не на државен универзитет...Da fakultetot taka se vika no jas zboram za edna od trite nasoki koja e dizajn na multimedija[DOUBLEPOST=1464078314][/DOUBLEPOST]
Jas ne planiram da ucham I da rabotam za drzhavata koja vo sredno na prosek 5.00 ne mozheshe da mi dade nitu edna stipendija bidejkji ne sum bila socijalen sluchaj
Дека во средно 5.00 просек е едно достигнување, хахахахаDa fakultetot taka se vika no jas zboram za edna od trite nasoki koja e dizajn na multimedija[DOUBLEPOST=1464078314][/DOUBLEPOST]
Jas ne planiram da ucham I da rabotam za drzhavata koja vo sredno na prosek 5.00 ne mozheshe da mi dade nitu edna stipendija bidejkji ne sum bila socijalen sluchaj
Не знам што е тука смешно.Дека во средно 5.00 просек е едно достигнување, хахахаха![]()
Пошо имав еден во средно што беше со сите 5ки, беше омилен меѓу професорите (не ради лижење гз, туку ради учењето) , сите тестови математика му беа 5 или 5+ и се запиша на електро, положи само англискиНе знам што е тука смешно.
Баш е за пофалба тоа ако навистина тој просек и е залсужен, а не преку тато директор, тато адвокат е.
На крај краева, на факултет се познава кој учел континуирано,а кој се понаша уште како да е средно и за секој предмет бара комбинации и прашања.
Девојчето си постави најкоректно прашање и ако нема таков факултет на државниве, не гледам зошто е за потценување и на фон да се запише ако сака.
Абе знаеш 5.00 у X средно се разликува од 5.00 просекот у некое Y средно, just saying.Пошо имав еден во средно што беше со сите 5ки, беше омилен меѓу професорите (не ради лижење гз, туку ради учењето) , сите тестови математика му беа 5 или 5+ и се запиша на електро, положи само англиски(Туку така одеднаш рече дека нема да учи)
Јас немав 5.00 просек, но 5.00 не го сметам како доживување за нешто посебно, невидено и не знам што. А ако е доволно кадарна и се смета дека испод ниво и е да учи во државава, во најмала рака ќе се запишела на државен, а не да бара да иде на ФОН, каде што сите знаеме како се добиваат оценките )![]()
ЈасноГеорги Димитров е![]()
Okejj aj gleam deka ne go razbra prashanjevo prashav dali nekoj kje se zapishe a ne nekoj da me kritikuva za toa kaj sakam da se zapishamПошо имав еден во средно што беше со сите 5ки, беше омилен меѓу професорите (не ради лижење гз, туку ради учењето) , сите тестови математика му беа 5 или 5+ и се запиша на електро, положи само англиски(Туку така одеднаш рече дека нема да учи)
Јас немав 5.00 просек, но 5.00 не го сметам како доживување за нешто посебно, невидено и не знам што. А ако е доволно кадарна и се смета дека испод ниво и е да учи во државава, во најмала рака ќе се запишела на државен, а не да бара да иде на ФОН, каде што сите знаеме како се добиваат оценките )![]()
FalaaНе знам што е тука смешно.
Баш е за пофалба тоа ако навистина тој просек и е залсужен, а не преку тато директор, тато адвокат е.
На крај краева, на факултет се познава кој учел континуирано,а кој се понаша уште како да е средно и за секој предмет бара комбинации и прашања.
Девојчето си постави најкоректно прашање и ако нема таков факултет на државниве, не гледам зошто е за потценување и на фон да се запише ако сака.