Fakultet

• Креатор на темата Креатор на темата GreenUnicorn
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 мај 2016
Мислења
3
Поени од реакции
0
Dali nekoj kje se zapishuva na Fon- dizajn na multimedija?

---------
ова не се однесува на овде спомнатите погоре или други членови
но сум сретнал лица, на кој стварно ова се однесува,ама за жал не е така,баш таквите и брзо се запослуваат а некој и напредуваат.
(некој ќе рече сега па затоа ни е таква државата)

па затоа ни е таква државата)

Да, сестра ми.
Иначе факултетот се вика Дизајн и мултимедија а не Дизајн на мултимедија :)
Da fakultetot taka se vika no jas zboram za edna od trite nasoki koja e dizajn na multimedija[DOUBLEPOST=1464078314][/DOUBLEPOST]
па затоа ни е таква државата)
Jas ne planiram da ucham I da rabotam za drzhavata koja vo sredno na prosek 5.00 ne mozheshe da mi dade nitu edna stipendija bidejkji ne sum bila socijalen sluchaj

Последно уредено:
Da fakultetot taka se vika no jas zboram za edna od trite nasoki koja e dizajn na multimedija[DOUBLEPOST=1464078314][/DOUBLEPOST]
Jas ne planiram da ucham I da rabotam za drzhavata koja vo sredno na prosek 5.00 ne mozheshe da mi dade nitu edna stipendija bidejkji ne sum bila socijalen sluchaj
И затоа реши да се запишеш на приватен, а не на државен универзитет...
Иди боље на Европски уште полабаво ти е таму.

Дека во средно 5.00 просек е едно достигнување, хахахаха :D

Дека во средно 5.00 просек е едно достигнување, хахахаха :D
Не знам што е тука смешно.
Баш е за пофалба тоа ако навистина тој просек и е залсужен, а не преку тато директор, тато адвокат е.
На крај краева, на факултет се познава кој учел континуирано,а кој се понаша уште како да е средно и за секој предмет бара комбинации и прашања.
Девојчето си постави најкоректно прашање и ако нема таков факултет на државниве, не гледам зошто е за потценување и на фон да се запише ако сака.

Баш е за пофалба тоа ако навистина тој просек и е залсужен, а не преку тато директор, тато адвокат е.
На крај краева, на факултет се познава кој учел континуирано,а кој се понаша уште како да е средно и за секој предмет бара комбинации и прашања.
Девојчето си постави најкоректно прашање и ако нема таков факултет на државниве, не гледам зошто е за потценување и на фон да се запише ако сака.
Пошо имав еден во средно што беше со сите 5ки, беше омилен меѓу професорите (не ради лижење гз, туку ради учењето) , сите тестови математика му беа 5 или 5+ и се запиша на електро, положи само англиски :D (Туку така одеднаш рече дека нема да учи)
Јас немав 5.00 просек, но 5.00 не го сметам како доживување за нешто посебно, невидено и не знам што. А ако е доволно кадарна и се смета дека испод ниво и е да учи во државава, во најмала рака ќе се запишела на државен, а не да бара да иде на ФОН, каде што сите знаеме како се добиваат оценките ) :D

Пошо имав еден во средно што беше со сите 5ки, беше омилен меѓу професорите (не ради лижење гз, туку ради учењето) , сите тестови математика му беа 5 или 5+ и се запиша на електро, положи само англиски :D (Туку така одеднаш рече дека нема да учи)
Јас немав 5.00 просек, но 5.00 не го сметам како доживување за нешто посебно, невидено и не знам што. А ако е доволно кадарна и се смета дека испод ниво и е да учи во државава, во најмала рака ќе се запишела на државен, а не да бара да иде на ФОН, каде што сите знаеме како се добиваат оценките ) :D
Абе знаеш 5.00 у X средно се разликува од 5.00 просекот у некое Y средно, just saying.

Георги Димитров е :)

Okejj aj gleam deka ne go razbra prashanjevo prashav dali nekoj kje se zapishe a ne nekoj da me kritikuva za toa kaj sakam da se zapisham ;)[DOUBLEPOST=1464118219][/DOUBLEPOST]
Falaa :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom