Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ajde objasni zosto?Не е муабетот за задоволство, муабетот е дека пробувате сите да ги направите будали.
Zosto togas majtap pravis so postot za hansolot se potrudil Strelec da mu ja otvorat nadvoresna na hansolot da nema nedoumica a ne rekla kazala ima nema rabotis ne rabotis za greeОк, сфативме дека е најдобра и ако сакате престанете со едно па исто следниве 6 месеци, исти сте како сител.
првата слика е баш мојата клима, и сега некој да ме прави мутав и да кажува дали знам како изгледа еднореден и двореден изменувач, е ќе се прашаме таму кој е тој што се прави мутав и продава ум тука на ситеДругиот ноќно време (наводно) го расклопува уредот и установува дека не е тој изменувач кој треба да е таму, не слика, постира слики симнати од интернет и е дрзок во одговорите
Не знам, затоа и прашав. И сега е во класа со ломо, под неа или над неа? И што е всушност разликата?[USER=52313]@moongoses change е една класа над cozy ако не си знаел, не ги гледај ти цените[/USER]
Auuu me boli glava od ova klimive:@Strelec можеби за хансолот си во право ама грешка си за change серијата кога велеше дека е со дупли изменувач надворешната, мене ми беше сумљиво па морав да проверам со свои очи. Нема ништо ни од електро магнетниот вентил како што е пишано во сервисното, значи ставена е обична капилара
ама за парите сепак добра е, најважно дека е инвертер