да не сакаш можеби да им пратам слика и на гримак, па да им барам оштета ?Nokva gi otvarase?
Otvori ja denski i daj slika da vidime kako da ti veruvame bez slika ?
si ja otvoril, pa pisuvas nesto a ne si ja slikal....nelogicno e malce neli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да не сакаш можеби да им пратам слика и на гримак, па да им барам оштета ?Nokva gi otvarase?
Otvori ja denski i daj slika da vidime kako da ti veruvame bez slika ?
si ja otvoril, pa pisuvas nesto a ne si ja slikal....nelogicno e malce neli
Toa so niv ke si zboris, ako ne ti dale toa po specifikacija mozes da si baras zamenaда не сакаш можеби да им пратам слика и на гримак, па да им барам оштета ?
Bogami i treba da baras osteta.да не сакаш можеби да им пратам слика и на гримак, па да им барам оштета ?
можеби ако сум во скопје и немам друга работа па само на климите да мисламToa so niv ke si zboris, ako ne ti dale toa po specifikacija mozes da si baras zamena
Ili oni ke dojdat kaj tebe pa ke treba da dokazes ova sto go tvrdis, posto diskutabilno e kolku e tocno tvoevo tvrdenje bez slika, kolku ti znaes da konstatiras dali ima ili nema eev, dali e dvoreden ili ednoreden...можеби ако сум во скопје и немам друга работа па само на климите да мислам
I koi sliki se od tvojata change klima ?еве ти еднореден и двореден изменувач
Прегледај го приврзокот 146905
Прегледај го приврзокот 146906
а еве да видиш дека не пасат трева тие од провинција што се
Прегледај го приврзокот 146907
Прегледај го приврзокот 146908
тоа ти се вика капилара и електро експанзионен вентил
ниедна, и не се замарај повеќе не ги даде ти парите толку да му ја мислишI koi sliki se od tvojata change klima ?
Ako e niedna i ova ne e Change togas ova ti e NEOto slikanoниедна, и не се замарај повеќе не ги даде ти парите толку да му ја мислиш
)ти изгледа не разбираш македонскиAko e niedna i ova ne e Change togas ova ti e NEOto slikano)
Sekako ke ima reakcija na tvoevo trolanje od Greemak
A ti ne si zadovolen od toa sto go vide na slikite za hansolot od koja slika potocno I ti sto ke ponudis kano sistem ili masleno radijatorce[DOUBLEPOST=1463906346][/DOUBLEPOST]Што е најјако отишол со пријател да купува клима и го однеле во магацин и му дале да отвори надворешна единица за да види дали бил санио компресорот и цела ја растурил [emoji1] Не е дечкото од греемак, од патишка река е.
Dokaz e samo deka hansolot eUste eden dokaz deka strelec e najdirektno povrzan so gree. Kako i mnogupati do sega koga nesto protiv gree se spomnuvase. Sega duri i zakani so greemak (neznam samo sto moze da prevzeme edna firma za pisuvanje na forum)
Zosto inaku nekoj tolku bi ja zemal na srce ovaa informacija za change-ot ako nema korist (ili steta vo slucajov) od nea.