Да, на истото место беа.Нешто се дешават со Илинско-Плакенскиот масив,и оламнани ми се чинит дека имаше серија земјотрси на истиов масив.
Еј, каде е ова точно, можеш да покажеш на мапа?Да, на истото место беа.
Интересно е што од врвот на оваа планина се гледаат две енЅера, и Оридското и Преспанското од исто место
Никој и ништо немојт да ја ништит Македонија, зато шо е библиска земјаOva je Soros i Amerikancite ama nie odnapret znaeme i nema da dozovolime da ne uplasat imeto ne go davame.[DOUBLEPOST=1463858061][/DOUBLEPOST]Sala na strana (za kogo kako) neka ostanat site pod 5 rihter.
Јас ништо не осетив, си седев на фб и одеднаш паника кај мојве во охрид и струга преку фб - и јас со прст накај мониторот хаха се префркнавте убо ви е ) така ви е... кога не идете на кафе кај мене...Ауу како затресе у Кисела Вода.. Чекам да почне Манчестер и креветот се затресе квалитетно.. Помислив дека трипам
Краток, ама јакичок, со крцкање ѕидови.Сеа пред малку имаше, така?
Пошо се спречкавме со сестра ми, мислев она ми го дрма креветот, тоа земјотрес да ти било. Ваљда не трипам... Краток, ама зезнат беше...
Уф ептен зезнато беше, прво слушнав звук и одеднаш ме помести со се фотељаСеа пред малку имаше, така?
Пошо се спречкавме со сестра ми, мислев она ми го дрма креветот, тоа земјотрес да ти било. Ваљда не трипам... Краток, ама зезнат беше...
Nekoj jadel kvaliteten grav.На порталот за земјотреси го нема регистрирано, нигде нема инфо за епицентар. Сигурно било земјотрес?