Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ги ебе матуре, ја имам матуру па што :D Ќе иду после утакницу да прославу победу :oeoeoe::zloo::roker:

А како заспати акако срнрнапоти аа не можу да дпчекам

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk

Марко брате ако изгубив наши јутре ( не дај Боже ), има да те фрљу у кумановку :vozbud:[DOUBLEPOST=1463791354][/DOUBLEPOST]

Марко брате ако изгубив наши јутре ( не дај Боже ), има да те фрљу у кумановку :vozbud:

Ајдеееееееее дошо је и тај дан!!!

Атмосверава ваша пред утакмица ме потсеќа на мзт - работнички 2010 кога мзт направи брејк за 2-2 и реваншот се играше во Аеродром. Сите воодушевени на нозе , со душа чекаат да дојде утакмицата, сите карти распродадени за неколку саати, се штампаат фалц карти, салата се пуни 3 часа пред утакмицата. Околу 1000 луѓе остануваат пред сала , све е спремно за спектакл и мзт губи од работнички... И тоа уште од првата минута поведуваат и се до крај...
Колку се кофициентите во кладилница ?

2.50 Куманово спрема 1.50 за Мзт...

Француз вика до с'г не се е десило толко карте да се продадев још у 1 сат, лудило по карте...

41533b2a546b3a673d319673510d50bc.jpg

2.50 Куманово спрема 1.50 за Мзт...

Француз вика до с'г не се е десило толко карте да се продадев још у 1 сат, лудило по карте...

41533b2a546b3a673d319673510d50bc.jpg
Немој да ми кажеш дека снемале боју за карте ?!?!

Атмосверава ваша пред утакмица ме потсеќа на мзт - работнички 2010 кога мзт направи брејк за 2-2 и реваншот се играше во Аеродром. Сите воодушевени на нозе , со душа чекаат да дојде утакмицата, сите карти распродадени за неколку саати, се штампаат фалц карти, салата се пуни 3 часа пред утакмицата. Околу 1000 луѓе остануваат пред сала , све е спремно за спектакл и мзт губи од работнички... И тоа уште од првата минута поведуваат и се до крај...
Колку се кофициентите во кладилница ?
ја мислу дека овај е много битна утакмица, и кој гу добие 80% е првак

У коју кладилницу гу има

Евентуална титула донаса СИГУРНО учество у АБА лигу и појачања по пут Величковиќа,Хрвоје Периќ,Матеј Ројц,Бојан Суботиќ,Гашпер Видмар итд.

Нек грми јако!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom