Припази во иднина што постираш. Освен кршење форумски правила, објавување приватни податоци, ова може да се третира и како обид за измама преку нелегални активности.
Во иднина може да бидеш санкциониран.[DOUBLEPOST=1463839120][/DOUBLEPOST]
Do admin!
Ima li moznost da se dodade opcija-folder arhiva, i tamo da se vnesuvaat site razni terk info-dokumenti od interes na nasava forumska tema?
Fala i pozdrav!
Добро би било во иднина да ме тагирате, во формат: @ + Нuкола , за да бидам извесетен навреме.
Во однос на тоа дали ќе се отвори тема - Бугарски пасош (архива на документи) ќе размислам. Идеата ми се допаѓа, но ќе разгледам каков треба да биде концептот. Ќе те информирам преку ПП.[DOUBLEPOST=1463839414][/DOUBLEPOST]
Admin? Kade si? Ima ovde clen koj sto ti go diskriminira forumot, nas, a tebe deka dozvoluvas.... A da ne pravime muabet do kade se na dolgo i siroko, moze da se razveze muabetot. Taman sprecivme revolucija, sega falsifikati dokumenti dojdoa na red na temava?
I vo vakvi slucai na 'nepristojni' predlozi, imas pravo i potpolna sloboda da se obratis.... i da im ja 'sepnes' IP addressnata lokacijata na clenot.
p.s. I na site ostanati clenovi koi sto vrsat marketing i propaganda na istata tema.
Форумов е јавна мрежа и доколку некој по сопствена вољја објави негови приватни детали, сам ќе ја сноси одговорноста.
Секако ние како администрација ќе реагираме соодветно доколку МВР или надлежните судски органи (со судски налог) побараат од нас увид во заштитените електронски информации.