Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Со-маченици,

Што се случува со бројчињата од 2014 година? 97ХХ/2014 сум. Иако имам аплицирано во мај 2013.
На дополнителна сум, поднесов доп. документи пред 2-3 месеци и нема никаква промена....

Некое мислење уште колку светлосни години чекање ми преостануваат? :kafence::anco::anco::anco:

Кoгa се пoдaвaaт дoпoлнителни дoкументи oсвен извoди дaли се пoпoлнувa и некoј фoрмулaр кoј гo дaвaaт тaму или сaм гo составуваш?некoј штo имa вaквo искуство дa пoмoгне?

Кoгa се пoдaвaaт дoпoлнителни дoкументи oсвен извoди дaли се пoпoлнувa и некoј фoрмулaр кoј гo дaвaaт тaму или сaм гo составуваш?некoј штo имa вaквo искуство дa пoмoгне?

Da bratce ce si naprajs molba i ce pisis deka dostavuvas to to to i to

Formularot ti e ustvari molba, koja ti treba da si ja napishes. Na forumot imase dadeno urnek nekoj clen i mozes da ja iskoristis. Ako ti gi zemat dokumentite ti davaat kartonce kako za interjvu sto zakazuvas i na toa kartonce sluzbenikot sluzbenickata pisuva nesto. Sovet moj ti e ako odis da si zakazis termin online(kako za nosenje dokumenti = zakazavanje intervju prv pat). So srekja

Со-маченици,

Што се случува со бројчињата од 2014 година? 97ХХ/2014 сум. Иако имам аплицирано во мај 2013.
На дополнителна сум, поднесов доп. документи пред 2-3 месеци и нема никаква промена....

Некое мислење уште колку светлосни години чекање ми преостануваат? :kafence::anco::anco::anco:

skoro 10meseci cekav posle podnesuvajne dopolnitelni dokumenti jas 2013 isto i bratmi toj 2014 taka da pocekaj malce ce bidi :D[DOUBLEPOST=1463786010][/DOUBLEPOST]
Formularot ti e ustvari molba, koja ti treba da si ja napishes. Na forumot imase dadeno urnek nekoj clen i mozes da ja iskoristis. Ako ti gi zemat dokumentite ti davaat kartonce kako za interjvu sto zakazuvas i na toa kartonce sluzbenikot sluzbenickata pisuva nesto. Sovet moj ti e ako odis da si zakazis termin online(kako za nosenje dokumenti = zakazavanje intervju prv pat). So srekja

Inace na to kartonce ti e brojceto od intervjuto i datumo na poddavajneto na tie dokumenti drugo nema, a baska jas ko bev bev sofija bez zakazuvajne pocekav nekoj 6-7 sati :D

Edna molba ako moze da go postirate folmularot i kade se zakazuva termin online koja e stranicava ..Mislam da odam da podadam dopolnitelni dokumenti

Со-маченици,

Zdravo i jas sum od maj na iterviju 2014 i na dopolnitelna sum veke 7 polni meseci nema promeni neznam so e rabotata sigurno ne rabotat vo mp.

Фaлa дечки сaмo кaде се закажува oнлине.Имa грaфa пoдaвaње нa дoкументи,нo имa пoвеќе oпции тaму прием нa лицa oд блгaрски прoисхoд,взсoстaнивие нa грaждaнствo?[DOUBLEPOST=1463818967][/DOUBLEPOST]Фaлa дечки сaмo кaде се закажува oнлине.Имa грaфa пoдaвaње нa дoкументи,нo имa пoвеќе oпции тaму прием нa лицa oд блгaрски прoисхoд,взсoстoвaние нa грaждaнствo?

Ај ако го има некој тој формулар / молба нека го постира повторно или нека стави линк до објавата :)

Znae li go nekoj brojot na ministerstvoto da zvonam da vidam.

Едитирано од мод.

Последно уредено од модератор:
paparak eve da ti kazam prv so pocna so falsivi dokumenti da raboti ti e Orce od Kavadarci so zenatamu "Jagotce" se otepaja od pari zemajne a pazi i 3 ca moi drugari nemaja poteklo za pari izvadoja od kaj doticniov i pasosite mu izlegoja.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Admin? Kade si? Ima ovde clen koj sto ti go diskriminira forumot, nas, a tebe deka dozvoluvas.... A da ne pravime muabet do kade se na dolgo i siroko, moze da se razveze muabetot. Taman sprecivme revolucija, sega falsifikati dokumenti dojdoa na red na temava?

I vo vakvi slucai na 'nepristojni' predlozi, imas pravo i potpolna sloboda da se obratis.... i da im ja 'sepnes' IP addressnata lokacijata na clenot.

p.s. I na site ostanati clenovi koi sto vrsat marketing i propaganda na istata tema.

aj ve molam za edna informacija jas soprugata i naseto dete sakame da zamineme za holandija megutoa samo soprugata ima bugarski pasos dali vrz baza na nea mozam i jas da rabotam vo holandija i kakvi prava imam ve molam za sigurna informacija nekoj dali znae

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom