Ти ако незнаеш, ние уште помалку, Мислам дека мора да има опција ``ноне``
Веројатно си купил копија чим не ти работиАбе купив маска со прозорче s view ли како се вика, ама немам опција accessories да ја активирам како то гледам по интернетов таму се чепкало. Такво мени немам јас.
Галакси с7 иначе мени, anyone?
Ова може да е од близу ако си па да те дава како од бугаријаКако да си го сменам јазикот во македонски или англиски, трајно?![]()
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Копија да не работи ама ај за оригинал 50 евра ми бараат, нема некоја копија поефтина да работи?Веројатно си купил копија чим не ти работи
Симну некоја апликација с вју или нешто слично ама не е тоа тоа ... Го користат проксимити сензорот[DOUBLEPOST=1462913520][/DOUBLEPOST]
Ова може да е од близу ако си па да те дава како од бугарија
Пробај на 3г нет дали е исто
Копија да не работи ама ај за оригинал 50 евра ми бараат, нема некоја копија поефтина да работи?Веројатно си купил копија чим не ти работи
Симну некоја апликација с вју или нешто слично ама не е тоа тоа ... Го користат проксимити сензорот[DOUBLEPOST=1462913520][/DOUBLEPOST]
Ова може да е од близу ако си па да те дава како од бугарија
Пробај на 3г нет дали е исто
За S7 обичен?Копија да не работи ама ај за оригинал 50 евра ми бараат, нема некоја копија поефтина да работи?[DOUBLEPOST=1463345170][/DOUBLEPOST]
Копија да не работи ама ај за оригинал 50 евра ми бараат, нема некоја копија поефтина да работи?![]()
ДаЗа S7 обичен?