Хорор филмови

П.С The boy добар е?
Интересен филм, нешто како овој The Visit ако го имаш гледано, очекуваш нешто надприродно а се работи за еден психопат, ај не ти откривам , вреди да се изгледа, еден од подобрите во 2016 што се излезени.

Интересен филм, нешто како овој The Visit ако го имаш гледано, очекуваш нешто надприродно а се работи за еден психопат, ај не ти откривам , вреди да се изгледа, еден од подобрите во 2016 што се излезени.
Го немам гледано, ама ќе го гледам и тој :D

Mислење за The Hallow?[DOUBLEPOST=1461856060][/DOUBLEPOST]
Уште едно срање од хорор филм. За љубителите на хорор со духови (како и јас) - филмов е разочарување.

IMDb rates: 5/10
Moja: 2ка
Дај некоја препорака добар со духови?

Последно уредено:
Абе, кога отприлика да го чекаме на торент The Witch? За месец дена има шанса да е?

Дај некоја препорака добар со духови?

Филмови кои мене ми се допаднаа, е сега дали според тебе ќе е добар или не одлучи сам
- [URL='https://en.wikipedia.org/wiki/We_Are_Still_Here']We Are Still Here[/URL]
- Insidious (сите три дела)
- The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (исто така и првиот дел)

... to be continued

Тhe Witch, едвај чекав да заврши. Онака, ништо посебно. Си имаше моменти, ама ретки беа, ептен ретки. Изгледа не ми се гледаат повеќе хорори, или што знам, барем не од новиве. Никогаш не можи да ми се погоди нешто ко шо сакам.

Тhe Witch, едвај чекав да заврши. Онака, ништо посебно. Си имаше моменти, ама ретки беа, ептен ретки. Изгледа не ми се гледаат повеќе хорори, или што знам, барем не од новиве. Никогаш не можи да ми се погоди нешто ко шо сакам.
Со душа го чекав и јас,но во потполност ме разочара,очекував премногу од овој филм,барем според мене немаше ништо од хорор едноставно обична драма.

И јас се запишувам на листата на разочарани од The Witch. Иако, сценариото е ок, приказна солидна, ама далеку од тоа дека ме држеше под тензија. Најстрашна, најморничава сцена ми беше последната. Фалеа многу повеќе такви сцени и моменти. Може да се каже дека The Witch е ок драма, но не и хорор.

дај кажете некое поново што вреди да се гледа. :)

Препорачете добар хорор,било каков нека е.Последен пат добар хорор гледав пред 3 години.(The Conjuring)

Дај препорачајте нешто некој филм во стилот на The Collector, Collection, SAW...

Препорака за солидни хорори од 80-тите

The Gate (1987)
Creepshow (1982) Овде глуми и Лесли Нилсен :icon_mrgr:
The Return Of The Living Dead (1985)
The Twilight Zone - The Movie (1983)
Hellraiser (1987)
The Lost Boys (1987)

Ако ги гледате не очекувајте CGI ефекти и такви слични модерни глупости... навистина во недостаток на квалитетни хорор филмови последниве години, приморан сум да се враќам назад во 80-те и 70-те години каде овој жарн бил во полна пареа. Во овие филмови погоре што ги набројав има безброј клише и cheesy моменти типични за тој период кога живееле, ама што да правиш мора да се задоволиш со нешто :)

Ај и уште една препорака за солидна хорор-мистерија што мора да се изгледа, Devil од 2010 година е еден од подобрите филмови во последниве години, иако е режирана од дудукот М. Најт Шамалот.

Поздрав хорорџии :D
tumblr_n65xwfu8kq1re6ep9o1_500.gif

The Boy е доста солиден. Добар крај , за мене неочекуван.

Се ставаш на моменти во кожата на Грета , да живееш у толкава вила скроз сам , и уште да си бејбиситер/ка на факинг кукла да ти ебам. Creepy.

http://www.imdb.com/title/tt2443822/

Дали некој го има гледано овој The boy? По грешка прво овој го пуштив. Не би требало да се некако поврзани освен името се разбира. Вреди да се погледне или слабо..

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom