- Член од
- 3 март 2013
- Мислења
- 2.678
- Поени од реакции
- 1.357
Ха ха хаааа немам коментар360 степени и ќе си дојде пак на истото. така и ќе биде, ќе се смири, стиши ситуацијата за некоја недела, се ќе се заборави и ќе си тераме по старо.
Ха ха хаааа немам коментар360 степени и ќе си дојде пак на истото. така и ќе биде, ќе се смири, стиши ситуацијата за некоја недела, се ќе се заборави и ќе си тераме по старо.
Не е убао да си гледаш шител и да си се тешиш. Добро е полека да се навикнуваш на промените. Паторот ви е сардисан од сите страни, ги проба сите можни финти, аболиции, опструкции ама ништо не му помина.360 степени и ќе си дојде пак на истото. така и ќе биде, ќе се смири, стиши ситуацијата за некоја недела, се ќе се заборави и ќе си тераме по старо.
Иначе марамбо е анти-вмро ама ти од твојата заслепеност и умислена интелигенција и супериорност не го приметуваш тоа. Инаку да ситна риба сум, си го терам животот како сакам и не одговарам на никого освен на моите блиски. Но сепак кажи ми како е да се биде крупна риба како тебе just out of curiosity.Не е убао да си гледаш шител и да си се тешиш. Добро е полека да се навикнуваш на промените. Паторот ви е сардисан од сите страни, ги проба сите можни финти, аболиции, опструкции ама ништо не му помина.
Да не има плачење, сечење вени и паѓање у депресии де, не за друго.
вие сдсм-овци пак се надевата дека конечно ќе успеете на власт да дојдите, да се пикните во администрација. и се исто да си биде само вие да правите тоа што до вчера дпмне правеше.Не е убао да си гледаш шител и да си се тешиш. Добро е полека да се навикнуваш на промените. Паторот ви е сардисан од сите страни, ги проба сите можни финти, аболиции, опструкции ама ништо не му помина.
Да не има плачење, сечење вени и паѓање у депресии де, не за друго.
ОФФ топик: Нели рече да не се реплицираме веќе. што пак ми рециплираш?.............УЧК е поголем пријател на Македонија од Грујо и неговата банда. Теоретски и практично, паторот има исселено, убиено, испокрадено повеќе од УЧК, ДУИ, ОНА, АНА Па сеа ти види на кого му палиш свеќа.
Големите луѓе критикуваат идеи и ставови, а малите зборуваат за личности. Ако сум прокоментирал твој став, значи дека самиот со ставот си се ставил во кошот со дпмне, не јас!ОФФ топик: Нели рече да не се реплицираме веќе.
УШТЕ ЕДНАШ НЕ МЕ СТАВАЈ ВО КОШ СО ДПМНЕ, ВО РЕД?
Нека трепка ова, со шутел-ефекти!Еве јас сум инсталиран. Зимам грдни пари за да коментирам овде на форумов.
Не, туку ти и другарчињата твои шо ја браните фамилијата константно спинувате и на оваа и на онаа друга тема за СЈО. Апла се глеа и од сликата дека е коментар, а не пост. Али не, ти си влегол на профилот и не си видел таква објава и тоа по автоматизам е спин од шарените.Не приметив репресиран бизнисмену.[DOUBLEPOST=1463584223][/DOUBLEPOST]
ПО СЕ ИЗГЛЕДА не значи ОВА Е СПИН. После тој коментар имам уште еден па прочитај го за истата работа коментирам. Е ова ти што го правиш е спин, намерен или ненамерен.
Ete sega gledam i psihijatri nedokazani imale sarenite. Zaradi svojata intelektualna poprecenost,do nivo na mediokritetstvo, sekoj sto komentira na temata, ako ne se slagaat so nego mesto da go ignoriraat ili da dadat normalen odgovor, tie postavuvaat dijagnozi i vregjaat.Единствено што е провидно се глупостите кои ги препишуваш од лудакот Мирка.
Ministri na Grujo se "poklonuvaat "na spomenici na UCK zaradi Ramkovniot, potochno zaradi virusot (taka go narekuva Mirka) shto e vgraden vo istiot. I ako toa ne go pravat ke vikash: Vidi gi nacionalisti, fashisti, rasisti i taka natamu. Posetata na UCK spomenicite od strana na VMRO ministri e politichki protokol, go pravat "radi reda" za da ne si imaat rabota so megjunarodnata i so ambasadorite od Zapad.Големите луѓе критикуваат идеи и ставови, а малите зборуваат за личности. Ако сум прокоментирал твој став, значи дека самиот со ставот си се ставил во кошот со дпмне, не јас!
За убиените од УЧК, ти оди објасни им како министри на грујо се поклонуваат на споменици на УЧК, како главниот партнер му е врховен командант на УЧК, како не го донесе законот за бранители во соработка со УЧК, па да видиш дали мене ќе сакаат да ме растргнат.[DOUBLEPOST=1463607187][/DOUBLEPOST] Нека трепка ова, со шутел-ефекти!
Читав до зборот мирка, нема потреба понатамуMinistri na Grujo se "poklonuvaat "na spomenici na UCK zaradi Ramkovniot, potochno zaradi virusot (taka go narekuva Mirka) shto e vgraden vo istiot. I ako toa ne go pravat ke vikash: Vidi gi nacionalisti, fashisti, rasisti i taka natamu. Posetata na UCK spomenicite od strana na VMRO ministri e politichki protokol, go pravat "radi reda" za da ne si imaat rabota so megjunarodnata i so ambasadorite od Zapad.
Od druga strana pak SDSM nudi dvojazichnost na cela teritorija na Makedonija, Albanec premier, pa duri pdrzhuvaat i federalizacija na drzhavata...e toa e teshka sol na ranata shto ja imaat familiite na ubienite od UCK. Ama evidentno e deka koga vie ste vo prashanje "anything goes"
Izgleda deka obichniot chovek gi "prochita" onaka selski, tipichno balkanski kako selski bukvar i pochustvuva prodazhba na "muda za bubrezi". Vremeto na Kanvas i slichni teatri pomina, ostanuva samo primena na sila....e duri togash nishto ne se znae.[DOUBLEPOST=1463632999][/DOUBLEPOST]Makedonija ne e edinstvena koja, vo momentot, e zagrozena od USA/EU/NATO filozofijata, da ne stavi na prvata borbena linija so Rusija. Celiot Balkan e. No kaj nas blagodarejki na kilavosta na platenicite (sareni, sorosoidi, LGBT...ne daj boze, vo grupata moze da ima i pedofili) rabotata im docni. A veke moraa da pocnat ako ne i da zavrsat rabota vo Republika Srpska i Srbija.
Veke nikade ne im minuva stosot, deka narodite sami gi rusat rezimite, a tie se cisti. premnogu se providni...neli?
Zatoa shto nemash argumenti? Ostana "speechless", so otvorena usta ili shto e problemot...Читав до зборот мирка, нема потреба понатаму