Добро бе ај тие козоебачите ја свират химната познато ни е, ама тој Спиркоски толку теле е бе и општо сите останати судии, уши немаат ? До душа друг наредва, нивниот козоебач Иљирим Џоршити (Илчо Ѓорѓиевски).
Тој кажва да нема прекин да му ебам крвта смрдена...
Море одма во нормална држава да свиркаш национална химна не ни стартува мечот, се празни стадионот и се игра пред празни трибини, ако не во спротивно службен резултат за Работнички. Ама овде немаат мадиња нашите судии, пизди...
Дури игравме ние во Прилеп, пеевме против ФФМ, 2 пати ја прекина судијата утакмицата и иди одговорно лице од ФФМ кај трибината вика АБЕ НИЕ ПАРИ ЗЕМАМЕ ОД ФФМ не смеете да пеете против нас, иначе нареден пат ако се прекини мечот ќе значи крај. А шо сега кога пеат балисти не земаат пари пак од ФФМ или балисти му префрлаат пари на трансакциска....
Па и тие македонците шо се во Шкендија шо не ја пеат нашата химна лајна да не имате в уста ? Или наредено ви е од Дестани да не пејте ? В уста да ве ебам голманот Јовановски, Радевски, Тодоровски, крв да серите мајката ваша да ви ја ебам !!!
Поарно да не даваат пренос бе, џабе се нервираме вака шо сака нека прават, па на полувреме таа поезијата шо ја кажваја на трибина снимани Бошко, Ивко и Зоран, па ти иди САМОУБИСТВО да си напрајш
П.С. Најдобриот дел од преносот ми беше на крајот кога Ников го викна Хасани некоја изјава да дај после мечот....
и овај: Ја Скопје дојдов по пеАр, по пеАР дошол бе
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
да ти се мочам во пехарот, грешка П Е А Р
![Пукам од смеа! :ROFLMAO: :ROFLMAO:](/styles/default/xenforo/smilies/roflmao.png)