Primera División - Liga BBVA 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Rigil
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион ?

• Вкупно гласачи
    180
  • Гласањето е завршено на .
Сељачиштава од СК, една минута еден натпревар една минута друг. А на тројка натпревар од 7ма англиска општинска за инвалиди до 21на година.:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:[DOUBLEPOST=1463248957][/DOUBLEPOST]Адуриз најдобар играч после Суарез и најдобар Шпанец сезонава!

Campioooons!!!! Campiooons!!! :jeeee:

Уште една неверојатна сезона. Ако ја испуштеа титулата, тоа исклучиво ќе беше по сопствена вина. Ама и вака е добро, ги доведоа Мадриѓани до изворот, а не им дадоа да се напијат вода. :aplauz: Титула во последно коло е најслатка.

Campioooons!!!! Campiooons!!! :jeeee:

Уште една неверојатна сезона. Ако ја испуштеа титулата, тоа исклучиво ќе беше по сопствена вина. Ама и вака е добро, ги доведоа Мадриѓани до изворот, а не им дадоа да се напијат вода. :aplauz: Титула во последно коло е најслатка.
Rafa1-600x398.jpg

"доста ме фалевте"

Сите знаеме дека да не беа скапаниците од судии во Шпанија, Атлетико ќе освоеш уште на полу-сезона, затоа, Барса и Реалфанс шат да фак ап.:icon_lol:

И СИТЕ НА КУРОВ, ПОБЕДА Е ШАМПИОН!

ЌЕ ВЕ КРСТИМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Вие најдовте да се буните за редарите и организаторите што не ги оставиле да се радуваат играчите? Озбилно? :D

#prskalki #viktorvaldes :icon_lol:
Едно е прскалки да пуштиш друго е 20.000 публика на терен. Да влезеа тогаш на теренот фанови провокаторчето Моу а жив ќе беше а немаше. Денес никој не провоцираше, едните славеа опстанок а другите титула.

Сите знаеме како е никад у живот да немаш осетено твојот тим да освои домашно првенство.

Т.е не, не знаеме. Само Пеџа знае :)

Значи кое плачење го удрија фановите на Реал по социјалниве мрежи. Крокодилски солзи на нивоу. :pos: До пред два месеци да ги боцнеш со игла немаше крв да потече од нив, ќутеа само и гледаа, сега одеднаш се распалија: биле подобри од Барса, судиите биле криви, Бенитез ги уништил, спортската фортуна не им била наклонета, некоја баба врачарка ги проколнала.... :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom