Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 февруари 2015
Мислења
810
Поени од реакции
1.561
"dilemata okolu podnesuvanjeto na jugoslovenska voena kniska vo koja pisuva deka mojot dedo sluzel bug.vojnik odreden period. Dali bi mi zavrsila rabota oti posrednikov e od Veles i dosta vreme se bavi so ovaa problematika. Jas sum broj 18xx/2014 i imam podneseno vo maj ili juni 2015".

Decki, ajde dodeka cekame novi statusi, da pomogneme na eden drugar clen od forumot. Me prasa preku message, dali ovoj dokument e OK i dali e dovolen. Vase mislenje?[DOUBLEPOST=1463148077][/DOUBLEPOST]
Pa normalno deka ce se vratam, i znam zaradi kogo, i ako treba da dramam, i toa ce go napravam koga nesto ne mi se dopadja.

Ima edna prica @Honkonk , spored koja, na grobista ludjeto ne go placat onoj sto umrel, se placat sebe si.

Последно уредено:
Член од
8 септември 2015
Мислења
220
Поени од реакции
209
zdravo na site imam edno prasajne eden drugar vcera bese na intervju vo bitola e sega malku gi pomesal praznicite koga gi odgoraral dali mozi da mu pravi toa problrm mislejen blagodaram odnapred pozz do site i so srejka

Член од
28 ноември 2014
Мислења
59
Поени од реакции
20
Дали некој има добиено произход од фебруари .. јас сум од фебруари усе нисо немааа

Член од
24 август 2014
Мислења
116
Поени од реакции
125
"dilemata okolu podnesuvanjeto na jugoslovenska voena kniska vo koja pisuva deka mojot dedo sluzel bug.vojnik odreden period. Dali bi mi zavrsila rabota oti posrednikov e od Veles i dosta vreme se bavi so ovaa problematika. Jas sum broj 18xx/2014 i imam podneseno vo maj ili juni 2015".

Decki, ajde dodeka cekame novi statusi, da pomogneme na eden drugar clen od forumot. Me prasa preku message, dali ovoj dokument e OK i dali e dovolen. Vase mislenje?[DOUBLEPOST=1463148077][/DOUBLEPOST]
Pa normalno deka ce se vratam, i znam zaradi kogo, i ako treba da dramam, i toa ce go napravam koga nesto ne mi se dopadja.

Ima edna prica @Honkonk , spored koja, na grobista ludjeto ne go placat onoj sto umrel, se placat sebe si.
Ako pisit sluzel vo bg neka ja nosit[DOUBLEPOST=1463152359][/DOUBLEPOST]

Ako pisit sluzel vo bg neka ja nosit
zdravo na site imam edno prasajne eden drugar vcera bese na intervju vo bitola e sega malku gi pomesal praznicite koga gi odgoraral dali mozi da mu pravi toa problrm mislejen blagodaram odnapred pozz do site i so srejka
Znajte so e najvazno ko ke te praset narodnost treba da recis blgarska.

Член од
8 септември 2015
Мислења
220
Поени од реакции
209

i jas mu go tvrdam to deka narodnosta e bitna da kazis deka si bugarin sepak fala[DOUBLEPOST=1463153433][/DOUBLEPOST]

i jas mu go tvrdam to deka narodnosta e bitna da kazis deka si bugarin sepak fala

Член од
21 јули 2010
Мислења
352
Поени од реакции
320
Dali ima slucaevi od 2015....od prvite broevi 900/1000 sto se pregledani ? Imam drugar so brojce 10** od 2015, i vekje 2 meseci e vo finalen pregled, no originalnoto sveditelstvo do dedo mu ne go podnese vo Ministerstvo za pravosudie, samo proishodot na kakva osnova e izdaden, so ostanatite dokum......vo iscekuvanje e dali kje go vratat na dopolnitelna ili ne, a momentalno ne e vo Mk.... pa ako ima nekoj takov slucaj od 2015 ( vekje sto e pregledan ), neka spodeli

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
I jas se zbuniv malku ama se popraviv potoa, vazno e koga potpisuval na kraj ( potpis koga staval )da e videl dali gi ima navedeno praznicite ...Ima prasanje koi praznici gi kaza kandidatot ( vo toj konteks) ...i tie vo konzulatot pisuvaat toj toj toj praznik ....toa e na poslednata strana najgore ako videl deka mu se napisani praznicite nema problem mislam deka ne pravat kolku problem za toa

Член од
7 декември 2015
Мислења
26
Поени од реакции
5
Ljudi znae li nekoj so sajtot za proverka so e rabotava

V

vkv

Гостин
Uste ne mi pisuva zosto sum izvaden za dopolnitelna. Isto i na salter vo MP ne znaat da mi kazat. Dali e mozno da nema u sistem nisto

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom