It's nice to see you, tooWelcome back Walkman
Последно уредено:
It's nice to see you, tooWelcome back Walkman
Brake was good, but i missed you allWalkman is back
Те очекувавме.Brake was good, but i missed you all
Pa normalno deka ce se vratam, i znam zaradi kogo, i ako treba da dramam, i toa ce go napravam koga nesto ne mi se dopadja.
Да, преку битолскиот.Преку конзулат?
Ako pisit sluzel vo bg neka ja nosit[DOUBLEPOST=1463152359][/DOUBLEPOST]"dilemata okolu podnesuvanjeto na jugoslovenska voena kniska vo koja pisuva deka mojot dedo sluzel bug.vojnik odreden period. Dali bi mi zavrsila rabota oti posrednikov e od Veles i dosta vreme se bavi so ovaa problematika. Jas sum broj 18xx/2014 i imam podneseno vo maj ili juni 2015".
Decki, ajde dodeka cekame novi statusi, da pomogneme na eden drugar clen od forumot. Me prasa preku message, dali ovoj dokument e OK i dali e dovolen. Vase mislenje?[DOUBLEPOST=1463148077][/DOUBLEPOST]
Pa normalno deka ce se vratam, i znam zaradi kogo, i ako treba da dramam, i toa ce go napravam koga nesto ne mi se dopadja.
Ima edna prica @Honkonk , spored koja, na grobista ludjeto ne go placat onoj sto umrel, se placat sebe si.
Ako pisit sluzel vo bg neka ja nosit"dilemata okolu podnesuvanjeto na jugoslovenska voena kniska vo koja pisuva deka mojot dedo sluzel bug.vojnik odreden period. Dali bi mi zavrsila rabota oti posrednikov e od Veles i dosta vreme se bavi so ovaa problematika. Jas sum broj 18xx/2014 i imam podneseno vo maj ili juni 2015".
Decki, ajde dodeka cekame novi statusi, da pomogneme na eden drugar clen od forumot. Me prasa preku message, dali ovoj dokument e OK i dali e dovolen. Vase mislenje?[DOUBLEPOST=1463148077][/DOUBLEPOST]
Ima edna prica @Honkonk , spored koja, na grobista ludjeto ne go placat onoj sto umrel, se placat sebe si.
Znajte so e najvazno ko ke te praset narodnost treba da recis blgarska.zdravo na site imam edno prasajne eden drugar vcera bese na intervju vo bitola e sega malku gi pomesal praznicite koga gi odgoraral dali mozi da mu pravi toa problrm mislejen blagodaram odnapred pozz do site i so srejka
i jas mu go tvrdam to deka narodnosta e bitna da kazis deka si bugarin sepak falaAko pisit sluzel vo bg neka ja nosit[DOUBLEPOST=1463152359][/DOUBLEPOST]
Ako pisit sluzel vo bg neka ja nosit
Znajte so e najvazno ko ke te praset narodnost treba da recis blgarska.
i jas mu go tvrdam to deka narodnosta e bitna da kazis deka si bugarin sepak fala[DOUBLEPOST=1463153433][/DOUBLEPOST]Ako pisit sluzel vo bg neka ja nosit[DOUBLEPOST=1463152359][/DOUBLEPOST]
i jas mu go tvrdam to deka narodnosta e bitna da kazis deka si bugarin sepak falaAko pisit sluzel vo bg neka ja nosit[DOUBLEPOST=1463152359][/DOUBLEPOST]
Све супер, само ме плаши што потврдите од МБП се без статистика, за разлиа од БК струмица...http://mbp.com.mk/?p=2729[DOUBLEPOST=1463141289][/DOUBLEPOST]http://mbp.com.mk/?p=2729
I jas se zbuniv malku ama se popraviv potoa, vazno e koga potpisuval na kraj ( potpis koga staval )da e videl dali gi ima navedeno praznicite ...Ima prasanje koi praznici gi kaza kandidatot ( vo toj konteks) ...i tie vo konzulatot pisuvaat toj toj toj praznik ....toa e na poslednata strana najgore ako videl deka mu se napisani praznicite nema problem mislam deka ne pravat kolku problem za toazdravo na site imam edno prasajne eden drugar vcera bese na intervju vo bitola e sega malku gi pomesal praznicite koga gi odgoraral dali mozi da mu pravi toa problrm mislejen blagodaram odnapred pozz do site i so srejka