Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Што се тренер уљути на јаневскога и не га пушти ич да игра. Од како е дошја 2011 јаневски еве 5 године сви трењери га утепасва од карање ххххх. Требаше бојанчета да га одмара малко.
А около тупење после порази сви смо стручни и тачно дека ширимо нервозу и негативну енергију кд најмалце треба. Ама такв ни е менталитет.

Што се тренер уљути на јаневскога и не га пушти ич да игра. Од како е дошја 2011 јаневски еве 5 године сви трењери га утепасва од карање ххххх. Требаше бојанчета да га одмара малко.
А около тупење после порази сви смо стручни и тачно дека ширимо нервозу и негативну енергију кд најмалце треба. Ама такв ни е менталитет.
Ама види га ростер на играчи што га имамо 1/3 репрезентација е куде нас треба пртаљ да правимо ми се мучимо мислу дека е разбирљиво за лоши реакцие на публику :D Не викам дека треба да ги пцуемо и да се откажемо ама не иде ни они овакој да играв без вољу

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

У право е бе и Костоски, ама у право е и публика. Такв ни е менталитет тачно, ама колко пута е чукала руке сала на заслужен пораз сс добру игру? Да бидемо реални, у треќу утакмицу пола тим беше скаран и повише се објаснуесва кој што треба да игра него што играсва. После меч се иде на пијанку, наместо ако си незадовољан да седиш и трењираш до 2 сат навечер.

Како што е пишано погоре, требаше да гу покоримо лигу сс овакв тм, а ми се мучимо у кључни моменти. Најкриво ми е што не е МЗТ, па да знаеш дека боље ростер и тој е тој. АБЕ ЈЕБЕНИ СОКОЛИ ИМАВ 2-3 играча што неможев вола да убодев и не растурив зашто на примадоне им е побитно да се обвинуев кој не игра одбрану! Нека се чукнев у главу малце - можемо и сви сакамо финале. Ама они играв, не ми.[DOUBLEPOST=1463057439][/DOUBLEPOST]http://sportmedia.mk/kosharka/domas...ekejleb-dojde-na-pregovori-so-mzt-skopje-foto

Последно уредено:
Ја не знам како може едн професионалац ( а поставља се питање да ли е уопште тој овој пиче скопско ) може за навивачи,фанови да пишуе како едев гомна?!
Можда и публика претеруе,али сигурно е могаја да најде друг збор,клошар едан глуп,за кур не га бива и увек ке биде просек за овуј Македонску лигу.

Капетане не се увредуј толко,сс другари свакодневно си такој викамо,гледај позитивно он ме гледа како едно големо друштво .

Еду гомна,да му ебу мајку :D

Последно уредено:
Јутре мора да се добие утакница, па на главу ако треба ќе стоив :)

Па после тој може да се опивав у Спејс на певаљку :D

Јутре мора да се добие утакница, па на главу ако треба ќе стоив :)

Па после тој може да се опивав у Спејс на певаљку :D
Јутре кој ќе иде у Спејс и кој ги види да пиев пред мајсторку ќе треба да ги рита сви до еднога, може да се начукуев ама кд ке освоив лигу

Јутре кој ќе иде у Спејс и кој ги види да пиев пред мајсторку ќе треба да ги рита сви до еднога, може да се начукуев ама кд ке освоив лигу

како да ги риташ брат? сви су по 20 сантиметра повисоки од мене :D

Курчу можемо сви :Д

Sent from my SM-G357FZ using Tapatalk
За Курчу не е проблем ама ако дојде Шоне да га брани ќе бидне лошо ќе треба на шанк да се качиш да бидеш исто сс њега хахах, на да Шоне добар дечко не би требало да се меша поштују га затој што не не испали него дојде да игра.

Новиот селектор денеска во друштво на претседателот на федерацијата Петар Наумоски ќе присуствува и на четвртиот натпревар од полуфиналната серија на Плеј офот меѓу Куманово и Карпош Соколи.

Прилика да им се кажев некои ставови у лице...Ајде Куманово

Новиот селектор денеска во друштво на претседателот на федерацијата Петар Наумоски ќе присуствува и на четвртиот натпревар од полуфиналната серија на Плеј офот меѓу Куманово и Карпош Соколи.

Прилика да им се кажев некои ставови у лице...Ајде Куманово
Кој ќе ги ги каже ?!? Може да се пое КФМ лопови

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom