Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Се спремаат за кражба изгледа, да се надеваме дека нема да им помине.

Alejandro Jose Hernandez će dijeliti pravdu na posljednjoj ligaškoj utakmici između Granade i FC Barcelone. Barçi je do sad sudio u pet utakmica, te su Katalonci ostvarili dvije pobjede, jedan remi te dva poraza.

Според информации од клубот Барса нема да го доведе Бен Арфа. Неговите агенти го поврзувале со Барса заради негова промоција и за да загризат други клубови. Имаше неколку текстови овие денови во весниците блиски до Барса, и според она што разбрав е дека од клубот биле свесни за неговите фудбалски карактеристики и квалитети, НО она што не им се допаѓа е тоа што во секој клуб Бен Арфа правел проблеми и е слаб со дисциплината.(истото што го кажа некој погоре) Не мислат дека нормално би прифатил улога каква од него се бара, ниту пак би се вклопил во идеите замислите и менталитетот на екипата. Главна цел останува Гамеиро..

Наводно сме се интересирале за Алаба од Баерн.
Лучо го сакал, имал идеја да го игра во средина. :D

Feliz cumple :D
3193553231_1_2_JU43YqmO.gif

Што знам, мене предлогот на Бјарке Инглс повеќе ми се допаѓа од избраното решение за Ноу Камп

Како и што се очекуваше глупакот Перез им ветил премии на играчите на Гранада, права војна не очекува. Нашиве глупаци да имаа малце памет, ќе го направеа истото со играчите на Депортиво. Тие и онака ни должат за лани, зачинето со некоја солидна сума би било одлично, но нема да направат такво нешто сигурно, а треба. Кога имаш работа со валкани луѓе како циганиве мадридски треба да им се возврати со иста мера. Тие тебе со камен, ти нив со цвеќе, не оди тоа така.

Како и што се очекуваше глупакот Перез им ветил премии на играчите на Гранада, права војна не очекува. Нашиве глупаци да имаа малце памет, ќе го направеа истото со играчите на Депортиво. Тие и онака ни должат за лани, зачинето со некоја солидна сума би било одлично, но нема да направат такво нешто сигурно, а треба. Кога имаш работа со валкани луѓе како циганиве мадридски треба да им се возврати со иста мера. Тие тебе со камен, ти нив со цвеќе, не оди тоа така.

И да му понудат премии сигурно тебе ќе те известат да дознаеш за да спиеш мирно...од каде си сигурен дека ова се случило или дека вие нема да му понудите на Депортиво премии?..еден новинар напишал вака и ајде сигурно е така...или пак му ги прислушуваат разговорите,можеби новинарите во Шпанија се поврзаа со ЦИА и му ги дознаја тајните обиди на Флорентино Перез...

Глупости,глупости,глупости...не навистина ме интересира зошто мислиш дека Барса истото не го имаат направено со Депортиво?..или специјално треба по медиумите да известат за да е вистина?..па новинарите си пишуваат што ќе му текни што очекуваш

И да му понудат премии сигурно тебе ќе те известат да дознаеш за да спиеш мирно...од каде си сигурен дека ова се случило или дека вие нема да му понудите на Депортиво премии?..еден новинар напишал вака и ајде сигурно е така...или пак му ги прислушуваат разговорите,можеби новинарите во Шпанија се поврзаа со ЦИА и му ги дознаја тајните обиди на Флорентино Перез...

Глупости,глупости,глупости...не навистина ме интересира зошто мислиш дека Барса истото не го имаат направено со Депортиво?..или специјално треба по медиумите да известат за да е вистина?..па новинарите си пишуваат што ќе му текни што очекуваш
Голманот на Гранада сам изјави, прочитај малце.

Голманот на Гранада сам изјави, прочитај малце.
.не навистина ме интересира зошто мислиш дека Барса истото не го имаат направено со Депортиво?..или специјално треба по медиумите да известат за да е вистина?..па новинарите си пишуваат што ќе му текни што очекуваш

Јас викам дека треба да го направат тоа, ама не ми се верува, нашата управа се мекуши, нема некој како Перез, не за џабе е 100 години претседател на Реал.
Плус ова ти е директен доказ, не можеа да сокријат кутрите од радост :icon_lol:

Јас викам дека треба да го направат тоа, ама не ми се верува, нашата управа се мекуши, нема некој како Перез, не за џабе е 100 години претседател на Реал.
Плус ова ти е директен доказ, не можеа да сокријат кутрите од радост :icon_lol:
Види кој ќе судел со Гранада

1459628353_049554_1459628440_noticia_grande.jpg

Скраја да е. Не праите вие такви работи.

Види кој ќе судел со Гранада

1459628353_049554_1459628440_noticia_grande.jpg

Скраја да е. Не праите вие такви работи.
Јас ќе си го памтам судијата по “фаулот“ на Бускетс над Пепе во 2ра минута кога спречи 1 на 1 ситуација и по тоа што на Рамос му даде втор жолт по 7-8 фаули на крај на утакмица наместо во прво полувреме. Па, сега види ти.

Алооооо кај летате во облаци ако сака Перез 500 милијарди нека му дај на секој играч посебно не играме против сите легенди на фудбало собрани во еден тим, играме против една ебана ГРАНАДА која до минатото коло немаше осигурано опстанок во лигава, кај ви е логикава ... Па и уште пишувате оти нашава управа не му платила на Депор :place:. Последниве 4 утакмици имаме даено 21(!) гол , помина периодо ко ни падна формата ко не знаевме кај се најдуваме ајде малце реално и оптимистички гледајте на работиве..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom