Субвенции за греење на пелети

• Креатор на темата Креатор на темата katinakatalina
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856
Повторно нов Груевски проект, нови субвенции, нова мерка ко демек за заштита на здравјето на граѓаните, еколошка мерка и дрндрн...навистина ли човеков толку се загрижи за загадениов воздух или што!? Многу бре субвенции во оваа држава се давааат..има ли тука некоја позадина во овие игри, дали се прави некој влез на парите што си ги однеле во странство, па сега на овој начин преку субвенционирање на станови, крави, говеда, пелети и др. се враќаат...или тропам глупости?:confused:
А добро ќе беше на сите да ни ги покачеше платите и социјалната помош, да го намалеа ддв -то, па како ќе ни ги стоплеше душите:(
Што мислите за овој нов плоект на Глујо??

A da ne gledas vesti i politiki nogu nogu i da ne treskas gluposti ;)

A da ne gledas vesti i politiki nogu nogu i da ne treskas gluposti ;)
МОжно е...затоа прашав..ама во ваква ситуацијаи и со ваква клима во државава, овој само субвенции најавува а друго не го тангира...немам зборови:facepalm:
Можеби на некој ќе му се допадне оваа субвенција:)

Epa takvo pleme sme nie makedoncite, neblagodarno i maanadzisko samo, ni Gospod nemoze da ni pogode...

Од неговите МЕГА проекти да му се згади на човек, НООООО има и такви кои ќе почнат да го величат овој т.н. МЕГА...МЕГА...проект, исто како и претходниот од град во село ;)

Што ќе биде следно субвенции за перење на алишта со Биљана прашак ?
Па следното би требало да биде отварање на приватни психијатриски установи.....то а ке биде најбарана и најдоходовна инвестиција:pos:

А чиј е Глујооооооо???
Мислиш на г-динот Груевски? Не знам, тие може таму дискутираат по разни прашања, битно ова се спроведува од влада. Не знам што фали на оваа помош, вака гледано не е лошо.

Haters gonna hate.
Никој проект неможе да биде 100% прифатен од народот.
Мислам дека е ок проектов, но мислам дека би требало (би бил порационално искористен) истиот да се имплементира само во оние градови коишто зиме имаат проблеми со воздухот.

Таман да почнев куферот да го пакувам благодарение на новите мега проекти ме бетонираше да си останам во државата се дур владее.
искористи некои од мега проектите ги имаш повеќе...:P

Што фали на ваква помош? Инаку не е на "Глујо" би требало да е на владата.
Како прво Г-дин Глупчовски не е на власт од јануари.Ова се само некои налудничави проекти за доколку ја добие власта,ама и тоа тешко дека ќе биде.Човеков сега треба да даде отчет,ама онака,храбро машки,каде се парите што се испумпани од Македонија.И доколку ги негира снимките,доколку се лажни,нека каже отворено кој бил вистинскиот разговор помеѓу него и Јанакиевски.Славно дојде како спасител,а си заминува како арамија.

ова се одлични проекти со кои граѓаните се задолжуваат со нови милионски кредити КОИ ТРЕБА ДА СЕ ПЛАТАТ И ВРАТАТ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom