- Член од
- 28 јули 2014
- Мислења
- 66
- Поени од реакции
- 13
Провери ппЈеп, слободно контактирајте ме за сервис
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Провери ппЈеп, слободно контактирајте ме за сервис
Ти пишавПровери пп
Нема штета и нема рекламација, тоа е ... смени од друго место земиse odlepi staklenata folija , ima nekoja steta da sto vaka dodeka ja smenam ? i dali ako idam da ja reklamiram ke mi ja smenat bez nadomestok , posto samo dve nedeli stoi na telefonot i vakva se napravi
Ако најдеш компатибилен дел не е проблем за монтажа, само што колку е исплатливо којзнае ...Дали има некој сервисер за навигација гармин 1440, скршен екран?
Не, не е краден, дете чепкало шо не треба и ете.Ако не го знаат
apple id и passwordot
жал ми е, но телефонот нема шанси да се активира никогаш без тие податоци.
Може да се користи како paper weight или за делови
или за жал у канта.
Познат проблем кај заборавени пасворди, заборавени епл ај ди и познат проблем кај крадени епл уреди на кои им е направен ресет или оштетениот го заклучил онлајн преку icloud.
Тоа е моќта на епл сејкурити-то,
без точен пасворд и точен епл ај ди кој претходно бил логиран на уредот пред да се ресетира,
нема ништо.
(советуваме по форумиве-
Доколку е недај Боже краден,
да се врати на корисникот,
Доколку е најден да се однесе у т-мобиле, таму можно е да му го најдат сопственикот)
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
на старо е купен? кога се купува iphone на старо се бара или icloud логин или стариот корисни да го деактивира телефонот од icloud.Не, не е краден, дете чепкало шо не треба и ете.
Читам сеа, искористена била изглеа Find My Iphone апликацијата и нема чаре.
Thanks.
не знам, пред 4 години е купен и си им работено досега ама детево чепкало тоа Finy My iPhone и пожаревац сега.на старо е купен? кога се купува iphone на старо се бара или icloud логин или стариот корисни да го деактивира телефонот од icloud.
одиш во play store -> settings и одма првата опција ти е за тоа, ќе ставиш таму do not auto-update appsKako da sopram avtomatski da azurira aplikacii google i od wi-fi
Sent from my T02 using Tapatalk
. Ти благодарам другар се живо проверив ни на крај памет не ми падна баш тамуодиш во play store -> settings и одма првата опција ти е за тоа, ќе ставиш таму do not auto-update apps