Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
se odlepi staklenata folija , ima nekoja steta da sto vaka dodeka ja smenam ? i dali ako idam da ja reklamiram ke mi ja smenat bez nadomestok , posto samo dve nedeli stoi na telefonot i vakva se napravi
f64e90b4a2cc8c4129c66e81611f12e4.jpg

ffcb14915e728374c82d39bc788c7194.jpg

Последно уредено:
se odlepi staklenata folija , ima nekoja steta da sto vaka dodeka ja smenam ? i dali ako idam da ja reklamiram ke mi ja smenat bez nadomestok , posto samo dve nedeli stoi na telefonot i vakva se napravi
Нема штета и нема рекламација, тоа е ... смени од друго место земи
за кој модел се работи?

LG Leon , mi ja poklonija da kazam ic ne sum zadovolna , predlog kaj da si stavam na Drugo mesto AMA da znam deka ke bide Kako sto treba

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

Дали има некој сервисер за навигација гармин 1440, скршен екран?

Дали има некој сервисер за навигација гармин 1440, скршен екран?
Ако најдеш компатибилен дел не е проблем за монтажа, само што колку е исплатливо којзнае ...
ако сакаш имам и навигации за продавање, пиши на ПП

Заборавен Passcode/apple id/icloud w/e на Iphone 4s, му направив ресет како што е објаснето овде
https://support.apple.com/en-us/HT204306
и сега next next next и вика This iPhone is linked to an Apple ID. Enter the Apple ID and password that were used to set up this iPhone
??? и ова не го знаат фала богу.
what do?

Ако не го знаат
apple id и passwordot
жал ми е, но телефонот нема шанси да се активира никогаш без тие податоци.
Може да се користи како paper weight или за делови
или за жал у канта.

Познат проблем кај заборавени пасворди, заборавени епл ај ди и познат проблем кај крадени епл уреди на кои им е направен ресет или оштетениот го заклучил онлајн преку icloud.

Тоа е моќта на епл сејкурити-то,
без точен пасворд и точен епл ај ди кој претходно бил логиран на уредот пред да се ресетира,
нема ништо.

(советуваме по форумиве-
Доколку е недај Боже краден,
да се врати на корисникот,
Доколку е најден да се однесе у т-мобиле, таму можно е да му го најдат сопственикот)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Последно уредено:
Ако не го знаат
apple id и passwordot
жал ми е, но телефонот нема шанси да се активира никогаш без тие податоци.
Може да се користи како paper weight или за делови
или за жал у канта.

Познат проблем кај заборавени пасворди, заборавени епл ај ди и познат проблем кај крадени епл уреди на кои им е направен ресет или оштетениот го заклучил онлајн преку icloud.

Тоа е моќта на епл сејкурити-то,
без точен пасворд и точен епл ај ди кој претходно бил логиран на уредот пред да се ресетира,
нема ништо.

(советуваме по форумиве-
Доколку е недај Боже краден,
да се врати на корисникот,
Доколку е најден да се однесе у т-мобиле, таму можно е да му го најдат сопственикот)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Не, не е краден, дете чепкало шо не треба и ете.
Читам сеа, искористена била изглеа Find My Iphone апликацијата и нема чаре.
Thanks.

Не, не е краден, дете чепкало шо не треба и ете.
Читам сеа, искористена била изглеа Find My Iphone апликацијата и нема чаре.
Thanks.
на старо е купен? кога се купува iphone на старо се бара или icloud логин или стариот корисни да го деактивира телефонот од icloud.

на старо е купен? кога се купува iphone на старо се бара или icloud логин или стариот корисни да го деактивира телефонот од icloud.
не знам, пред 4 години е купен и си им работено досега ама детево чепкало тоа Finy My iPhone и пожаревац сега.

Kako da sopram avtomatski da azurira aplikacii google i od wi-fi

Sent from my T02 using Tapatalk

одиш во play store -> settings и одма првата опција ти е за тоа, ќе ставиш таму do not auto-update apps
. Ти благодарам другар се живо проверив ни на крај памет не ми падна баш таму (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom