Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Далеку е од реален веќе. Сега ќе чека во новата сезона некој “кикс“ на Хумелс да дојде да ни каже дека не го бива веќе. :icon_lol:

Далеку е од реален веќе. Сега ќе чека во новата сезона некој “кикс“ на Хумелс да дојде да ни каже дека не го бива веќе. :icon_lol:

Ne moram da ve remetam, vo temata za LS tri godini po red dobivate dovolno. Pola Forum edvaj ceka da vozvrati za arogancijata ;)

Inace ako dobro se sekavam fan klubot na Baern bese toj koj redovno plukase po Hummels deka e neviden kikser i deka, na primer, Badstuber bil daleku podobar. Ne cekam ja da kiksuva Hummels, vo Dortmund redovno go pravese i dovolno go Imam gledano. Samite vie ke pocnete da se nervirate od nego.

Ne moram da ve remetam, vo temata za LS tri godini po red dobivate dovolno. Pola Forum edvaj ceka da vozvrati za arogancijata ;)

Inace ako dobro se sekavam fan klubot na Baern bese toj koj redovno plukase po Hummels deka e neviden kikser i deka, na primer, Badstuber bil daleku podobar. Ne cekam ja da kiksuva Hummels, vo Dortmund redovno go pravese i dovolno go Imam gledano. Samite vie ke pocnete da se nervirate od nego.

Игорче доста е стварно мислам, да не забегуваме со муабетите и да не претеруваме.

@Peja989 биди таков каков што беше кога ме банираше од фан клуб Ливерпул и направи го истото тука со Игорче. Доста беше, доста го трпевме на темава.

Си има тема трансфери, си има тема Бундес, си има тема Дортмунд... тука во фан клуб Баерн провокации и буцкања од други фанови мало морген.

@Peja989 биди таков каков што беше кога ме банираше од фан клуб Ливерпул и направи го истото тука со Игорче. Доста беше, доста го трпевме на темава.

Си има тема трансфери, си има тема Бундес, си има тема Дортмунд... тука во фан клуб Баерн провокации и буцкања од други фанови мало морген.

Izvini ako ti gi povrediv cuvstvata, ne sakav da te budam od son.

Inace pak ke recam deka sto pisav e vistina

На енглески :D

Бадштубер почнал со трчање.

Ајде честито трансфериве.
Само ме интересира некој да ми каже што позиција игра Санчез?

Samo u baern site doagale za pari a u dortmund site igraat za ljubov i pola kilo kikiriki. Tamu nikoj nesaka pari bog da cuva naramno deka parite imaat ogromen udel za igracite tie igraci sto idat od pomalive klubovi u dortmund da ne idat od ljubov sigurno poveke pari ke praat u dortmund.

Gleame u dortmund koj kolku igra za ljubov gundogan gi dupi tri godini gi koristi za svoi potrebi im prodolzuva dogovor po edna godina kolku da vlaga u forma pa da si bega,obamejang da dojde real odma ke fati magla samiot si kaza son mu e vo real, mikitarijan za pogolema plata i on i negoviot agent ke go prodadat gazot vprocem raiola mu e agent covek koj edvaj ceka da prai transferi na negovite igraci za da lapa procenti. Kagawa igra u dortmund od so ne go bivase vekje otkako si zamina za pogolema plata i son da igra vo manchester istoto vazi i za sahin
Taka da kazi mi koj igrac igra za ljubov?
Znaci smesno se vekje ovie muabeti hummels,lewandowaki,gotze,lahm,muller,alaba, i kompanija mozea da zemat daleku pogolemi plati vo drugi klubovi naramno vo baern ne igraat za polakilo kikiriki nikoj ne e glup da ne prai pari pri toj talent[DOUBLEPOST=1462897704][/DOUBLEPOST]Башка Хумелс ги испозаеба за истата плата прифати во Баерн истата плата му ја нудеше и ДОртмунд 10 мил толку му понуди и баерн. Да му беше толку до парите немаше да рече Дортмунд или Баерн ќе го пуштеше агентот ќе се заинтересираа и англискиве тимови и шпанскиве ќе лапнеше сигурно 2,3 милиона повеќе и некој бонус плус

Последно уредено:
Заборави премии и signing fee и провизија за таткому кој му е агент, и тука 6м ЕУР. Оти не игра за 5м ЕУР на пример како досега? Си бара и тој паричиња али сега има и други причини (женаму).

Заборави премии и signing fee и провизија за таткому кој му е агент, и тука 6м ЕУР. Оти не игра за 5м ЕУР на пример како досега? Си бара и тој паричиња али сега има и други причини (женаму).
:pos: МИЗЕРИЈА а зашто не игра пола милион евра? Незнам што бараат играчиве поголеми плати коа ќе станат подобри фудбалери што не зимаат исто ко на почеток.

ОВа премииве и signing fee тебе те викнаа таму беше коа потпишување Хумелс го читаше договорот или што? Значи и самиот Вацке кажа дека не му е до пари на Хумелс или ќе ги одбере баерн или дортмунд и дека дортмунд му го НУДИ ИСТОТО ама затоа игорче знае повеќе од Вацке. Да му беше до пари ти реков ќе си кажеше си одам од Дортмунд ќе видам кај ќе одам ќе фрчеа понуди плати дупло поголеми и поголеми премии.

ептен те удрил у глава хејтов си станал бетер од некој дебилни фанови не беше порано таков ептен беше реален дури се јачаше за баерн коа почињаа да тепаат се живо и диво во ЛШ тогаш изглеа не играа само за пари во Баерн сеа почнаа наеднаш

Реален ви бев оти не ве реметев дур газеше Дортмунд за разлика од други. На некој од вас успехот на Баерн во последните години ве направи арогантни на форумов, не викам за тебе ама во глобала, па затоа не трпите повеќе критики. И на крај, Баерн, односно управата е дволична и без скрупули иа дава многу простор да се критикува. Иначе пак ќе речам дека све што пишувам е реално и точно. Или па кажи пример што не.

Реален ви бев оти не ве реметев дур газеше Дортмунд за разлика од други. На некој од вас успехот на Баерн во последните години ве направи арогантни на форумов, не викам за тебе ама во глобала, па затоа не трпите повеќе критики. И на крај, Баерн, односно управата е дволична и без скрупули иа дава многу простор да се критикува. Иначе пак ќе речам дека све што пишувам е реално и точно. Или па кажи пример што не.

Абе гитла од темава, кој кур си тука само за јадење слатки и провокации

@Peja989 не ме игнорирај и работи си ја работата, ебате беља!
Биваше да се спичкаш и да ме банираш од кај вас за 2-3 поста, сега се правиш удрен

Хахаха ти збориш управата на Баерн е дволична и не дава простор за критика а ти ЕДЕН збор немаш кажано ја критикуваш вашата управа која ова го дозволува со години веќе....???

Ај еднаш ќе сфатам...Ај да е само Баерн ќе сфатам...Ама секој добар играч до сеа ви го има земено голема екипа ама ти пак Баерн од уста не ги вадиш..А тие у управа тој Вацке ако беше толку паметен немаше ова да му се дешава и некој ќе се запрашаше до сеа за неговата одговорност у сето ова ама добро вие пошто се демократки клуб тоа не се десило до сеа.

Како бе Јуве кој истотака дава релативно мали плати на играчите не му бегаат така?

Ве дриблаат како сакаат со договорите.Хумелс мислиш не го глеа тоа? Гиндоган не потпишува со месеци и готово е да бега у Сити а сеа коа се повреди ако го шутне Сити ќе си остане пак кај вас.

Не ти е дволично коа им го земавте Ројс на Гладбах? Не ја слабеете така лигата? Или коа зимате таленти ко Гинтер,Вајгел и слично?

Ја те сфаќам,и ја на твое место би се напињал ама на погрешно место го бараш кривецот.[DOUBLEPOST=1462908308][/DOUBLEPOST]Околу трансфериве....

Хумелс-тука нема што многу да се размислува.Еден од најдобрите централни у свет,башка партнер со Боатенг у репрезентација,дете баварско и тука мораше Баерн да реаигра.Очајно ни требаше уште еден добар централен.

Ренато Санчес е последица на промената на политиката во Баерн кога се работи за скаутингот а поготово со назначувањето на Решке за шеф на скаутинг тимот.Конечно им стана јасно дека мора да се бараат јаки таленти и да се плати за нив кога стварно вредат...

Премногу добри играчи дур уште беа како што е сеа Санчес ни побегнаа односно ги испуштивме и денес вредат дупло повеќе.

Огромно браво за оваа политика која ни го донесе Коман,Кимих и сеа Санчез.Коман истото така е еден од најдобрите млади играчи у свет и со ова имаме долгорочни опции за овие позиции со потенцијал за светска класа.

Ова е ми се чини исто трансфер на Анчелоти и со играч од ваков профил отприлика станува јасно како ќе ја моделира играта наредна сезона.

Рафиња Роде Бенатиа може да се продадат и тука да се извадат 40-50 милиони за тројцата.

Ќе се земе мислам десен бек секако,и играч од нападот,напаѓач или крило.Јас сум за Алексис да се оди.

Последно уредено:
Se citame pak posle prviot kiks na Hummels ;)

Се читаме после официјализирањето на трансферот.;)
13221657_1031170150303932_4751796774953519546_n.jpg

А околу Санчес.. :cuc::cuc: Алал вера,ниедна трансфер шпекулација немаше.Дечкото е змај.Ме радува што го зедоа Санчес,а не Пјанич.(y)Ич не сакав него да го купат.

Rummenigge: "Renato is dynamic, a good tackler and a technically skilled midfielder who’ll add even more strength to our team"

Carlo Ancelotti told Rummenigge to sign Sanches and Hummels during the meeting in Milan last month. Bayern promised him to do [AZ]
Пеп > Манчестер Ј. техничка победа
Анчелоти > Манчестер J. нокаут во прва рунда:sneaky:

Record Portugal | Renato Sanches decided a move to Bayern Munich was best for his future

Sanches had received similar offers from many clubs chasing him but he had the final say on his next club [Record]

Mario Götze, Rafinha, Sebastian Rode, Pierre-Emile Højbjerg and Mehdi Benatia are likely to leave Bayern this summer

Тажно што Хојбјерг ќе си оди(не дека е сигурно,ама така стои работата).Го заеба Пеп,да го пуштеше на позајмица како на времето што ги пуштија Крос,Лам,Алаба,досега ќе беше играчиште.Ќе го користам,ќе го користам и на крај шанса не му даде првата сезона.За жал стагнира доста,а покажуваше одлични игри кога добиваше шанса.

Повторно голема гужва има во средината.:duel:

CiG4iuKWEAAUxIj.jpg

Маестро!:aplauz:
Michael Reschke Superstar
media.media.fbe1e49a-0693-4724-9237-da09650d1dac.normalized.jpeg

Како и обично,Баерн тимот го крои уште на незавршена сезона.:bravobe:
Следи Европското,а тука може да биде каша попара.Санчес од нигде никаде,од втора екипа влезе несакајќи во првата екипа и од тогаш сите наптревари ги изигра..Ако игра во прв состав и на Европското,ќе му летне цената уште повисоко.

Еве што вели еден навивач на Бенфика и фан на Баерн.:)

We started the season badly, 6 losses in the first 17 games. After that, the coach was seeking Renato from team B. He started playing with Braga and never left the 11. From there, 33 games and only 3 defeats (Atletico Madrid, Bayern and FC Porto).

This is the truth, for me it was the main responsible for the title (or almost, there is still one game to play)

Сега следна позиција да се појача е десната бековска позиција.Тука Хисај,Орие или некој друг за кого немаме слушнато никаква трансфер шпекулација.:icon_mrgr:Ако оди Улрајх,ќе треба и нов голман.Бернат обавезно да го шитнат,да донесат некој млад талент.Со Бенатиа се исфрустрирани,мислам тој дека ќе оди обавезно.Хојбјерг и тој изгледа ќе оди,Роде се спомнува во Гладбах и сеоски Меси да го попрата кај Клопо и тоа е тоа.

Да видиме што ќе се случи со Робери на лето.Двајцата се до 2017.
Робен не зема многу пари,некаде околу 7 милиони и тоа има договор ако е повреден да зема уште помалку.Ама Рибери затоа наплаќа в крај,12 милиони.Ако сака да го продолжи договорот не треба да зема повеќе од 5.Да им се даде по уште една година,како на Чаби Алонсо.

И напаѓач ни треба,мора конкуренција да има Левандовски.Се шушка за Сандро Вагнер,изгубениот син.Од тој натпревар против нас,будалата растур направи.До тогаш беше дубока резерва.На тој натпревар против Баерн влезе како резерва,изигра солидно за таа минутажа и од тој натпревар нон стоп во прв состав.Ако отпаднеа Дармштадт,за 750 илјади можеше да замине,а сега цената околу 10 милиони(има интерес од англичаните).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom