Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.560
- Поени од реакции
- 26.688
Далеку е од реален веќе. Сега ќе чека во новата сезона некој “кикс“ на Хумелс да дојде да ни каже дека не го бива веќе. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Далеку е од реален веќе. Сега ќе чека во новата сезона некој “кикс“ на Хумелс да дојде да ни каже дека не го бива веќе.![]()
Ne moram da ve remetam, vo temata za LS tri godini po red dobivate dovolno. Pola Forum edvaj ceka da vozvrati za arogancijata
Inace ako dobro se sekavam fan klubot na Baern bese toj koj redovno plukase po Hummels deka e neviden kikser i deka, na primer, Badstuber bil daleku podobar. Ne cekam ja da kiksuva Hummels, vo Dortmund redovno go pravese i dovolno go Imam gledano. Samite vie ke pocnete da se nervirate od nego.
@Peja989 биди таков каков што беше кога ме банираше од фан клуб Ливерпул и направи го истото тука со Игорче. Доста беше, доста го трпевме на темава.
Си има тема трансфери, си има тема Бундес, си има тема Дортмунд... тука во фан клуб Баерн провокации и буцкања од други фанови мало морген.
Ајде честито трансфериве.
Само ме интересира некој да ми каже што позиција игра Санчез?
Заборави премии и signing fee и провизија за таткому кој му е агент, и тука 6м ЕУР. Оти не игра за 5м ЕУР на пример како досега? Си бара и тој паричиња али сега има и други причини (женаму).
Реален ви бев оти не ве реметев дур газеше Дортмунд за разлика од други. На некој од вас успехот на Баерн во последните години ве направи арогантни на форумов, не викам за тебе ама во глобала, па затоа не трпите повеќе критики. И на крај, Баерн, односно управата е дволична и без скрупули иа дава многу простор да се критикува. Иначе пак ќе речам дека све што пишувам е реално и точно. Или па кажи пример што не.
Реален ви бев оти не ве реметев дур газеше Дортмунд за разлика од други. На некој од вас успехот на Баерн во последните години ве направи арогантни на форумов, не викам за тебе ама во глобала, па затоа не трпите повеќе критики. И на крај, Баерн, односно управата е дволична и без скрупули иа дава многу простор да се критикува. Иначе пак ќе речам дека све што пишувам е реално и точно. Или па кажи пример што не.
Se citame pak posle prviot kiks na Hummels![]()
Rummenigge: "Renato is dynamic, a good tackler and a technically skilled midfielder who’ll add even more strength to our team"
Пеп > Манчестер Ј. техничка победаCarlo Ancelotti told Rummenigge to sign Sanches and Hummels during the meeting in Milan last month. Bayern promised him to do [AZ]
Record Portugal | Renato Sanches decided a move to Bayern Munich was best for his future
Sanches had received similar offers from many clubs chasing him but he had the final say on his next club [Record]
Mario Götze, Rafinha, Sebastian Rode, Pierre-Emile Højbjerg and Mehdi Benatia are likely to leave Bayern this summer
Michael Reschke Superstar
We started the season badly, 6 losses in the first 17 games. After that, the coach was seeking Renato from team B. He started playing with Braga and never left the 11. From there, 33 games and only 3 defeats (Atletico Madrid, Bayern and FC Porto).
This is the truth, for me it was the main responsible for the title (or almost, there is still one game to play)