Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Карпи океј е, промашете уште еден пенал.

Какви морони се овие Карпи со пеналиве промашени ама и Лацио се поголеми морони од нив. Кога требаше не играа, сега кога се е готово земале бодови ќе собираат, демек некој фала ќе им каже.

Карпи денеска најверојатно си ја запечати судбината, особено ако Палермо извади нерешено на Фиорентина во гости.

Какви морони се овие Карпи со пеналиве промашени ама и Лацио се поголеми морони од нив. Кога требаше не играа, сега кога се е готово земале бодови ќе собираат, демек некој фала ќе им каже.

Нов тренер имаат, нормално е дека ќе победуваат за да не летаат играчите летово од тимот... Од септември пак по старото, она добро познатата кладионичарска мисла "НЕ НА ЛАЦИО!!!"

=)

Лацио има подобар состав од екипите над нив. Имаа лоша сезона, ама кадровски се доста поспремни од Милан, Сасуоло, па дури и Фиорентина може да се каже.

А баш симпатична екипа беа Карпи за разлика од Палермо семката да им ја ебам.
Ја сезонава очекував старците од Киево да испаднат ама тие Европа ќе играат да ги ебам. :D

Од идната сезона нема да ги гледаме Тони, Ди Натале и Клосе... Тука си одат и Пасквал од Фиорентина (во клубот беше од 2005), и Белини од Аталанта ( во тимот беше од 1998).

Али гледајте на посветлата страна, Пелисие не се дава, ќе ровари низ Италија уште 2 сезони

:anco:

Да му се испосерам јас на Палермо ваљда ќе се спасет џубрата, ама и овие Фиорентина некабожни неможет дома на Палермо скапајнцие да му дает гол ебати екипата.
Торино најудаени од нивна половина неможет да претнет, се на се, море 2 пати в нозе дан ја имаја топкана:pos:

13177840_10154178708843679_320666981966454727_n.png

А бре нека останат Палермо во Сериа А, од следната покрај Трајковски и Несторовски ќе игра таму :oeoeoe:

7 години подоцна Јас: Mилан е најголемиот клуб за кој сум играл. Нормално ак постојт дотогаш:D

И официално се почнати преговори за продажба на Милан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom