Alane, bež’mo, njih je dvojica, a mi smo sami. Brojčano su nadmoćniji![DOUBLEPOST=1462829338][/DOUBLEPOST]
А го побара ?
Кај на другите кај и тебе, да не те делам. Другите очигледно не се брифираа благовремено па можи од тебе вака ке добијам одговор наместо смајли, сендвич или бурек. Додуша чим не успеа да најдеш едно обично прашање кое е поставено неколку пати во рок од неколку дена чисто се сомневам ама ај.
Прашањето беше исто како што и ти тука толку самоуверено го тврдиш во болдираното само што ке го додадам и настаните( местенката за да се замаи народот од вистинските проблеми) од Диво Насеље. Како бе е можно Заев уште слободно да си се шета. И не само Заев. Шо режим е тој таков кој има се во малиот џеб, организира камај во сред град а неможи еден граѓанин да направи да го снема од лицето на земјата. Ете тоа ако сакаш вака со твои зборови објасними . Во нормални режими ке го јадеше матната и него и неговата потесна и поширока фамилија со се поблиските и подалечните соработници . Значи заклучивме дека се способни за многу многу поголеми нешта, сепак да организираш и успешно да изведеш настан како во Куманово и не е мала работа и заебанција. Ништо помал успех е успешно да лажираш избори десет години со ред. А сепак Заев и останатите кои им се трн во око веќе неколку години влакно не им фали од главата, напротив.
Ајде повели едно логично објаснување да прочитам.[DOUBLEPOST=1462829870][/DOUBLEPOST]
И после ке речеш: Кој јас соросоид, јас СДСМ овец , јас предавник и петтоколонаш. Па ке плачиш како те етикетирале , а од друга страна гледам не штедиш зборови кога етикетираш други без ни најмалце да ги познаваш.
Не оди тоа баш така соросоидче петтоколонашко. На кој треба ти да му се оддолжиш и што ти ветиле тебе за што си толку гласно по форуми а ?