Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Не спинувам ништо јас, и не ме интересираат твоите тажни приказни ич. Ти дробиш глупости кои провоцираат здрав разум, идолизираш криминалец и продаваш срање дека треба и другите тоа да го праат. Катастрофа.

Ова е твое мислење, за жал до тој степен сме дојдени. Пробуваш да се исереш на цел народ кој претрпе секакви срања овие 6/7 години, да ги праиш луди и да изиграваат идолопоклоници ко тебе. И баш кога се појави мала шанса да се справиме со криминалот, ти скокаш со твоите ад хок емпатични приказни.

Не дебатирам со тебе колку да знаеш, дебатата и балансирањето за да се осеќате подобро одамна поминаа.
Кога мислев на извртување на муабетот и на лажни заклучоци мислев токму на ова.
Ако на некој не му е јасно како изгледа спинер има овде еклатантен пример во соговорников мој.
Кој го амнестира бе ако направил криминал? Кој? Јас? Кај сум напишал дека не треба да одговара?
Па што стојко ако направил добро, ако направил криминал треба да одговара и тачка. Мене ми е да се вреднува и да се каже кога е нешто добро. Не е можно, не е логично во 10 години ништо да не направиле добро. Е ти тоа го спориш. Тоа е вреѓање на здрав разум. Ти ми викаш дека и тоа што е направено не чини.
Сите до еден да одговараат што направиле криминал бе баце. Без разлика што направиле добро за народот. Сите до еден!!!
Неможе Зајко да кажува за криминал бе алооо? Или ќе идат и двајцата у затвор или нема да иде ниеден. Нема чисти во играва. Го напишав тоа на претходната страна.
Продолжи со лажните заклучоци пријателче.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.564
Поени од реакции
16.745
Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
855
Абе луѓеее..Зајко е најголемото зло во оваа наша јадна државичка, најголемата катастрофа, најнеспособниот политичар и се најнајнајлошо за него....ни направи нуклеарка и сега ке бидене со години озрачени и канцерогени...спас ни нема...барем јас не гледам некоја светла точка.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Абе луѓеее..Зајко е најголемото зло во оваа наша јадна државичка, најголемата катастрофа, најнеспособниот политичар и се најнајнајлошо за него....ни направи нуклеарка и сега ке бидене со години озрачени и канцерогени...спас ни нема...барем јас не гледам некоја светла точка.
Tака е. Требаше никогаш да не дознаеме за криминалот на фамилијата.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Да! Криминалец си.
Знаеш зошто?
Не,посочи ми[DOUBLEPOST=1462722772][/DOUBLEPOST]
добро е бизнисмени на позиција се исценкаа за добра провизија,но веќе тие бизнисмени кои се претставуваат како патриоти немаат пари за бранителите,луѓе кои боледуваат од тешки болести за кои сеуште има шанса ако се реагира навреме,за социјалци кои едвај преживуваат со 10 илјади месечно итн итн
И ја со 25к едвај преживувам па никому ништо,а во систина за операција на жучка ми побараа 8к евра па во 8ми септември за ласерската операција платив само 4600 денари

Последно уредено:
Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
855
https://www.facebook.com/petar.keramitchiev/posts/10153735998516775

:)
@katinakatalina чиј алт си? Штанцате по 30000 акаунти у секунда, сендвичи едни, ко зергови сте.

Вака и со @Шкорпион. Не му замерајте, не веруем дека е убеден у ова што го збори. Неговите дома се вмровци, гарант ги стегнале и им рекле да си припазат на синот, за да не летаат луѓе од работа итн... Така оперираат огрињата.
:
не ме групирај и не ми турај класификација..никаде не сум и никого од овие говна што се на власт и до власт и сакаат да бидат на власт..значи никого не есапам, никого не почитувам...ама курвинска и подмукла игра, игра во која не е битно што се губи ама битно е некој да се дочепа силом или хиром и со најсвирепи можни нечовечки начини да се дограбат до власт а 10 години си ги мантаа куровите и земаа плата а седеа дома..е не ги сакам...

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Тоа не е проблемот. На изборачко место секој гласач се проверува.. има набљудувачи и членови од сите партии
Словенија има 1,7 милиони гласачи, помалку народ има од МК.
Како не е проблем? Се сеќаваш на она што Брклата го збореше: МВРО, ВМРО; човечиња, се држат за рака, комунњарите изненадени од каде толку глаачи излегле итн?

Последно уредено:

Fringe

Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Како не е проблем? Се сеќаваш на она што Брклата го збореше: МВРО, ВМРО; човечиња, се држат за рака, комунњарите изненадени од каде толку глаачи излегле итн?
Зарем веруваш на монтирани снимки?

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Зарем веруваш на монтирани снимки?
Фринџ германецот потврди дека една снимка што ја слушал е 99% вистинита. ГЕРМАНЕЦОТ! Фамозниот германец.
Истражувањето беше по барање на Ал Џезира (!?) а фирмата се вика Тон Амбуланз сајтот не им е достапен ама ќе мора на ал џезира да и веруваме. Имаат и фејсбук страна последната објава им е од лани баш за овој случај кој според нив е возбудлив. Претходна објава им е од 2014.

W

wicked_1

Гостин
Подмолно е вака да го замајаваш Фринџ, знаеме дека е доволно глуп да загризе, ама ти си свесен дека одамна помина приказната за жутите комбиња...

Потврдата од германецот за веродостојноста е само формален момент, тоа нема никакво суштинско значење за тебе и таквите ко тебе, и тоа ние сите го знаеме... за жал вие ќе си ја терате агендата без разлика на се.

Член од
1 септември 2014
Мислења
625
Поени од реакции
606
САМО 19 ОТСТО ОД ГРАЃАНИТЕ СМЕТААТ ДЕКА СНИМКИТЕ СЕ КРЕИРАНИ

Fringe

Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Kako li samo uspevaat i so sto da ve zamajat deka snimkite se vistiniti.

Fringe

Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
САМО 19 ОТСТО ОД ГРАЃАНИТЕ СМЕТААТ ДЕКА СНИМКИТЕ СЕ КРЕИРАНИ
Ако толку веруваат остатокот до сега требаше да влезе во собрание и да ги линчува

Член од
1 септември 2014
Мислења
625
Поени од реакции
606
Ако толку веруваат остатокот до сега требаше да влезе во собрание и да ги линчува
Епа гледаме колку не веруваат, режимот е пред свршен чин

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom