- Член од
- 8 јуни 2011
- Мислења
- 2.502
- Поени од реакции
- 2.805
Кога мислев на извртување на муабетот и на лажни заклучоци мислев токму на ова.Не спинувам ништо јас, и не ме интересираат твоите тажни приказни ич. Ти дробиш глупости кои провоцираат здрав разум, идолизираш криминалец и продаваш срање дека треба и другите тоа да го праат. Катастрофа.
Ова е твое мислење, за жал до тој степен сме дојдени. Пробуваш да се исереш на цел народ кој претрпе секакви срања овие 6/7 години, да ги праиш луди и да изиграваат идолопоклоници ко тебе. И баш кога се појави мала шанса да се справиме со криминалот, ти скокаш со твоите ад хок емпатични приказни.
Не дебатирам со тебе колку да знаеш, дебатата и балансирањето за да се осеќате подобро одамна поминаа.
Ако на некој не му е јасно како изгледа спинер има овде еклатантен пример во соговорников мој.
Кој го амнестира бе ако направил криминал? Кој? Јас? Кај сум напишал дека не треба да одговара?
Па што стојко ако направил добро, ако направил криминал треба да одговара и тачка. Мене ми е да се вреднува и да се каже кога е нешто добро. Не е можно, не е логично во 10 години ништо да не направиле добро. Е ти тоа го спориш. Тоа е вреѓање на здрав разум. Ти ми викаш дека и тоа што е направено не чини.
Сите до еден да одговараат што направиле криминал бе баце. Без разлика што направиле добро за народот. Сите до еден!!!
Неможе Зајко да кажува за криминал бе алооо? Или ќе идат и двајцата у затвор или нема да иде ниеден. Нема чисти во играва. Го напишав тоа на претходната страна.
Продолжи со лажните заклучоци пријателче.