MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
Од толку плусоој, аргументиве ти се струполија у минус. Ми бараше дело кое е битно за светов! Ти посочив конкретен документ на кој се дефинирани правата на човекот! Тој документ е издаден пред ООН да бидат формирани и пред да биде усвоен консензусот за човековите права! А во истиов документ лесно се препознаваат правата за слобода на движење, правата за слободно изразување, правата за полова и родова рамноправност! Овие принципи денеска се основата на западната цивилизација! Ова се вредностите на модерното време! Да ги наречеш лага и да тврдиш дека се дело на демонски сили е апсурд и глупост од невидени размери!
Делото е толку битно за Светов, што Светов неповратно се движи кон својата пропаст и во прегратките од антихристот.
Кај ја гледаш битноста, жив ти све?...
Кои црни човекови права, кои се збирка од неостварливи мртви слова на хартија? Кои црни човекови права, кои се само преповторување на она кое се подразбира по својата природа? Кои црни човекови права, каде нема разлика за тоа што е „добро„ а што е „зло„?....
Кои човекови права може да ми ги даде Телемата а кои веќе не ми се од Бога дадени?
Потруди се пак...[DOUBLEPOST=1462718153][/DOUBLEPOST]
Изрази надеж дека сакаш да ме видиш како јавно признавам дека огнот не е измама, ова ти е шанса! Имаш можност да го прифатиш предлогов, да ја ставиш раката или лицето над огнот, да ја држиш без мрдање десет секунди и ако не ти биде ништо, ќе имаш мое признание јавно дека огнот не е измама, плус сите трошоци ќе ги платам јас, во спротивно, доколку огнот те изгори, или доколку ја тргнеш раката пред да поминат десет секунди, сите трошоци ќе ги платиш ти. Твое си е дали ќе прифатиш или не.
Стануваш досаден...[DOUBLEPOST=1462718197][/DOUBLEPOST]
Ај конкретно, дали на великден во православните храмови кои вивнаа во пламен беше ѓаолот или госпот?
Ако беше ѓаоло, значи госпот го немаше во тие храмови на таа црква за најголемиот празник и покрај сите молитви икони свеќи....
Ако беше госпот таму, значи спалувањето на тие цркви беше Негово дело
Кој од тие двајца беше?
Беше третиот...
Остана без зборови.
...идолу, богу непостоечки....