- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.312
- Поени од реакции
- 26.228
ДУИ поднесе листи за набљудувачи на изборите.ako e soglasna Dui
ДУИ поднесе листи за набљудувачи на изборите.ako e soglasna Dui
Одлично, ќе остварат голема победа на изборите. 90 пратеници за ДПМНЕ, 30 за ДУИ и ДПА, и санкции за Грујо. За секого по нешто.ДУИ поднесе листи за набљудувачи на изборите.
Му излезе дoбрa приликa нa Али убaвo дa се испaзaри.ДУИ поднесе листи за набљудувачи на изборите.
Mi e nezgodno da postiram tugji sliki od fb od samata proslava na diplomiranjeto i zaposluvanjeto. Inače lično se znam so lugjeto i so samata obvinitelka, i iskreno mnogu ja cenam kakk profesionalec, i zatoa nema da navleguvam vo detali za nejzinata familija, koja patem vo izminatite 30-40 godini ima napraveno dokažani dalaveri poveće i od tie što im se pripišuva na "familijata" . No pak će kažam taa e mnogu različna od niv i zatoa će ja počituvam bez da vadam drug prljav vešsamo da dolovam kolku vredi slikava sto ne e potkrepena so dokazi.
Ne me razbra, čitaj podobro. Nejzinata familija ima napraveno takvi raboti, a taa ima perfekna kariera bez niedna damka. Prav profesionalec. Toa što si gi vraboti najbliskite.......makedonska rabota(balkanska)Обвинителката имала напраено поише криминалии од фамилијата.
- ова е веќе на ниво на - Крпач го изрешета комбето, па се самоуби заради СЈО шо го малтретирало.
А што мислиш дека сите прават во моментов... Работат за добробитта на граѓаните, за правдата и владеењето на законот на правото?Му излезе дoбрa приликa нa Али убaвo дa се испaзaри.
Големо чудо ако на Грујо му лепнат санкции. Ко нами нешто тоа да ни менува.[DOUBLEPOST=1462285864][/DOUBLEPOST]Одлично, ќе остварат голема победа на изборите. 90 пратеници за ДПМНЕ, 30 за ДУИ и ДПА, и санкции за Грујо. За секого по нешто.
Јел то причаш о издајицима отаџбине? [DOUBLEPOST=1462285911][/DOUBLEPOST]поткрепуваш, божем некој нормален ги есапи писанијата на овие изроди предавнички.
Или бил притиснат?Му излезе дoбрa приликa нa Али убaвo дa се испaзaри.
Така е. Ко преживи причаче. Вежбај фрлање зарој.Големо чудо ако на Грујо му лепнат санкции. Ко нами нешто тоа да ни менува.
Зошто збориш српски? На македонски не моеш да се изразуваш?Така е. Ко преживи причаче. Вежбај фрлање зарој.
Пензија 12,000, сопругата пензија 10,000 , синот и снаата вкупни примања 44,000 вкупни примања 66,000 МКД НЕТО месечно за 4 члена фамилија (ја видов темата и се заинтересирав па го најдов и видов предметот). Не викам дека е праведно ова што му го прават на човеков кој е чесен во неговите 70 години нема казна за паркирање. Ама размисли малце, пазарџиите кои се на тезги, кои не земаат никаква пензија, туку работат на стари години црнчат, имаат огромни ниви, плаќаат данок годишен за тие ниви што ги работат, да не ги спомнувам трошоците за ,сеење, садење, одржавање, прскање, механизација, наводнување плус плаќаат данок на УЈП годишен за спечаленото на тезга, плус месечна кирија за тезгата која ја држат, плус данок кај баждарџиите на Скопски пазар. Па сеа ти прерачунај, човеков колку-толку материјално е обезбеден, а им го зема лебот на тие што се бават со таа работа со години наназад.Да не тупам, ама тешко ова за прехранување...
За 15 коприви -150 евра казна
Лидериште со 4% поддршка. Разбирливо зошто бега од избори.[DOUBLEPOST=1462286608][/DOUBLEPOST]ЛИДЕРИШТЕ!
http://www.libertas.mk/video-zaev-ke-se-zhalime-se-do-strazbur-makedonija-mora-da-ja-vrati-pravnata-drzhava/
Етикетирајте медиумски хајки за измислен криминал, уште тоа ви остана. Вистината е како шило боде и боде. Бавно но сигурно.
Заштита од нелегална конкуренција?Да не тупам, ама тешко ова за прехранување...
За 15 коприви -150 евра казна
Денес е 3ти мајohrid sky поголема глупост од ова, амин.
Се извинувам за неМакедонскиот. Тоа од странските служби и канвас, плус дете сум на комунизмот и растев со паролата „Док је Тита, биче и вискија!“ , парола која ја зеде и препеа хер Протогер и убо си ја терате гледам. Наздравје.Зошто збориш српски? На македонски не моеш да се изразуваш?
Ќе му ги замрзнеле сметките во еу кои веројатно и ги нема Се загрижив ептен