Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.954
Поени од реакции
25.490
Први мај. Не бев на протест, морав да завршам битни задачи до утре, значи реков хардкор ден за учење. Ништо од тоа не фатив, гејмав цел ден. Не бива човек од мене!

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Велигден/Први мај. Цел ден на протест, ни џојстик нит контролер неам пипнато недела дена. Се утепав од фарбање згради беспари. Фатив услов за втора. Ако завршам виша кожарска до јануар, може и министер да ме стаат у техничка влада.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Ја изгледав цела сезона на Наркос и воопшто не заприметив дека еден од двајцата главни детективи во серијата претходно го глумеше Оберин во Игра на Тронови, и тоа се додека не прочитав подетално за ликовите кои глумеа во самата серија. :toe:

Член од
13 септември 2015
Мислења
1.053
Поени од реакции
2.549
Поминаа празнициве па на кратко да се искажам и јас:D...Прво да ви ебам се најмило на сите продавачи кои ги накачија цените пред најголемиот христијански празник само за да фатат некој денар повеќе,во аптека да ги дадете мрсули едни.Второ овие што постеа 7 недели нема никад да ги разберам,имам другар кој "постеше" сите 7 недели али за време на постот секоја втора ден беше напраен дамла од црвено вино:pivo2:(според него тоа за време на пост смее да се пие) братот пиеше по неколку литри на ден а се праи демек еве постам јас ова она а коа го прашуваа зашто постиш он само ја врти главата вака :cautious: али ај,исто така да ги поправам сите што пишуваа за постењево,цигари може да се пуши за време на постот:popce:.Трето помина први мај а јас сеуште имам главоболки али тоа ми стана традиција веќе 7-8 години по ред завршувам на инфузии али јебига.И да ќе заборавев брат ми помалиот има 14 години и фатил некоја кравица од 70 кила а овој е ко од Африка гладните едвај 35-40 има и коа го видов пред некоја ден така не сум се смеел никогаш:D ,како со баба ми да шета али ако нека дупи и тој нешто :P

Член од
13 јуни 2015
Мислења
17
Поени од реакции
10
Дај помогнете ми што мислење имате...во невоља сум....запознав во град случајно девојка...лепотица значи...потоа почнавме да пишуваме и на фб...и на моб се ок значи....и ми се засвиѓа девојкава....значи девојкава неверојатна лепотица е ептен ја засакав...не само поради тоа туку стварно вреди и како личност...ептен е културна ..мн е образована значи с е ок но има проблем...девојкава е ромкаа...значи мислиманка е :/... кога ми кажа и тоа случајно открив дека е ромка...воопшто не се познава како таква...цел живот се дружела со наши,на фб нема ниту еден муслиман...другарките сите и се христијанки....и плус на се не ја почитува нејзината вера туку ми кажува дека била нерелигиозна...имала пред мене две кратки врски и тоа со наши христијани...значи пак нагласувам девојкава има голем стил...мн е образована со високо ниво на образование дури и оди на курс да се вработи за брзо во една голема компанија...ми кажува дека ме сака дека сака да се гледаме дека до сега за прв пат видела нешто во мене што треба да го види и да го има едно машко....споделете мислење што да правам...инаку само да кажам дека исто моментално имам и друга опција со друга девојка наша христијанка со која неможам да најдам ни два процента заеднички јазик за разлика со ромкава која е стварно срце големо....има разбирање почит значи се....хелп ми ! :/

Kajgana Shop

На врв Bottom