Гуми (пневматици)

Член од
1 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
5
Некој препорака за летни гуми? (175/70/P14), цена во размер од 3 илјади до 3500 за гума. Битно ми е да има некој добро искуство па да препорача, како и места каде истите да се набават со монтажа со се :) Фала ви

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
Дали ќе може да ми помогнете во изборот на летни гуми?
Имам 16-ки бандаши, моментално има на колата 205/55 и предните гуми се партал па мора да ги менувам.... Дали да ги менувам сите 4 или само предните 2?
Исто, ако може препорака на некои гуми во однос на цена/квалитет? Нов возач сум, па сето ова е новина за мене во однос на изборот на гуми...

Има една фирма Vulco, од Прилеп, истите нудат гуми Kelly со 2 годишна гаранција. Дали некој ги има истите користено и дали се добри?
Ова е нивната понуда...

Фала на помошта !!!
upload_2016-5-1_21-47-28.png

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.351
Поени од реакции
1.219
Дали ќе може да ми помогнете во изборот на летни гуми?
Имам 16-ки бандаши, моментално има на колата 205/55 и предните гуми се партал па мора да ги менувам.... Дали да ги менувам сите 4 или само предните 2?
Исто, ако може препорака на некои гуми во однос на цена/квалитет? Нов возач сум, па сето ова е новина за мене во однос на изборот на гуми...

Има една фирма Vulco, од Прилеп, истите нудат гуми Kelly со 2 годишна гаранција. Дали некој ги има истите користено и дали се добри?
Ова е нивната понуда...

Фала на помошта !!!
Прегледај го приврзокот 145119
Јас би те советувал доколку добро стоиш финансиски да си ги смениш сите 4 гуми..Од тој избор што си го објавил јас би ставил Фулда,мада мислам дека имаш и многу поефтини гуми..Овие цени се високи за тие гуми.

Последно уредено:
Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
Јас би те советувал доколку добро стоиш финансиски да си ги смениш сите 4 гуми..Од тој избор што си го објавил јас би ставил Фулда,мада мислам дека имаш и многу поефтини гуми..Овие цени се високи за тие гуми.
На кои поевтини модели мислиш? :)

Нажалост не сум при пари за да ги менувам сите 4 пошто за некој месец ќе треба да менувам и бандаши + гуми (зимски), што ќе ми дојде поприлично солено + регистрација...
Со овие можам да го поминам летово, но предните сакав да ги менувам бидејќи прво возило ми е, а тешко е, големо (пасат) па сум малку и претпазлив за летово и за возење на жешко и по дожд од можност да ми проклиза ... предните се буквално отидени, задните се ни вода ни киселина но подобри... гумите се од 2010, Dunlop ... е сега има и опција да ги сменам предните со задните, но сепак сакам да земам барем 2 гуми сега, па следната година уште 2

Black Hok

CRUISE
Член од
11 декември 2012
Мислења
2.351
Поени од реакции
1.219
На кои поевтини модели мислиш? :)

Нажалост не сум при пари за да ги менувам сите 4 пошто за некој месец ќе треба да менувам и бандаши + гуми (зимски), што ќе ми дојде поприлично солено + регистрација...
Со овие можам да го поминам летово, но предните сакав да ги менувам бидејќи прво возило ми е, а тешко е, големо (пасат) па сум малку и претпазлив за летово и за возење на жешко и по дожд од можност да ми проклиза ... предните се буквално отидени, задните се ни вода ни киселина но подобри... гумите се од 2010, Dunlop ... е сега има и опција да ги сменам предните со задните, но сепак сакам да земам барем 2 гуми сега, па следната година уште 2
http://egumi.mk/mk/index.php/rezultati-od-prebaruvanjeto/search?option=com_virtuemart&search=true&view=category&mcf_id=96&sc=1&cpi[]=5&cv5[]=18&cpi[]=4&cv4[]=5&cpi[]=6&cv6[]=32&custom_parent_id=5&limitstart=0&limit=50[

Член од
14 јануари 2009
Мислења
8
Поени од реакции
1
Zdravo na site, bi sakal da cujam mislenje za letni gumi GOODRICH mi gi nudat so akcija plati tri zemi 4 za 192e kompleto so montaza i balansiranje ,dali e dobra gumata i cenata .Vozam Peugeot 307 2.0 hdi 2002g 195/65/15

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
daj preporacajte gumi letni 195 65 15 do 2500 denari novi

Член од
19 декември 2014
Мислења
566
Поени од реакции
735
nekoj iskustvo so toyo gumi gledam gi prodavaat vo euroimpex kako brend kako kotiraat?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.912
Поени од реакции
7.007
Има ли некој искуство со Uniroyal Rainsport 3 205/55/16? Ги зедов денеска за 15800, ми се чини како одлична гума. Мека, веднаш се осеќа подобра, помека вожња.

Mundell

тој со бројките
Член од
24 септември 2014
Мислења
622
Поени од реакции
1.059
Zimski gumi za 13" bandazi, predlog I kompanija sto gi nudi?

Kajgana Shop

На врв Bottom