Поплаки

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Радванска све ти ебам лелеле како бе губиш од квалификантка, дајте бе банирајте наркомани како бива Сигмунд 10 дена да не изгуби сет од појаки тенисерки?!?! Овие германциве и даваат некоја скриена фашистичка дрога ...да имаат all deutsch финале на турниров :mad:

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
img132.jpg
Цркни ВујиЌу,црни племе твое...
Шо ќе беше бе проклет играч овај бе,два пати по ред во ЛШ ме паѓа,за вкупно 10К...:facepalm:
Како бе не видов дека не игра Шебетиќ,пу бе тиквар еден,како сакам после да фатам,кога не гледам кој игра.како?:pos:..
Ме зачуди високата граница за куртонов,си викам ЕВЕ ПОКЛОН:zloo:,и требаше да е поклон,и покрај тоа шо не немаа десен бек..
Какви голови даде,два низ раце му се лизнаа на Тити..
3 гола имаше до 53та минута,таман го седна на клупа,си викам ДОБРО Е ЌЕ КУРТУЛАМ,и баш тогаш најде Вујо да го пушти во игра,одма влезе и му дадоа ЦЕПЕЛИН,цепелин бе..:shook:
И од 53та минута еден ебан гол не даде Загреб,само да ми е повеќе криво..
Не бе,нема полошо од играч да играш минус,нема полошо...
Да го изиграв плус,дали и шут на голот ќе имаше лигушот...
Пу бе лигушко еден,да тибам фацата од ТЕЛЕТАБИСИ шо ти е...:kuracc:
Овај 91 ти бил бе,како од ВТОРА СВЕТСКА ВОЈНА:гик:

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Волфсбург говеда, никад више нема да стигнете до четвртфинале на ЛШ. И тоа Т12+ пошто знам дека имаат одбрана не подобра од онаа на Звезда, Плзењ и Бате Брисов, али не, они ни гол не знаат да дадат.

А и ја говедо што ја играм најнепредвидливата лига - смрдливата Бундеслига.

B

Blade Torch

Гостин
Преку КУРОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ од овој Карено-Пуста. Скелет бездушен шпански. Ма мамата вПИЧКА, јасно!?!?!?! 10к ми кине, го чекам 5 разлика да тепа. Ма гони се у три лепе, ќе дојдам ќе те отепам, гомно костурско. ПРв на серва, 6-4 едвај го зема прв сет, и нормално иако овој даниел имаше 5-4 40-15 на своја серва, се посра и го изгуби сетот 5-7, само и само да не отиде во трет сет да има шанса да го фатам. 3-4 пати паѓам за над 100евра овака, за гем на костурот со две презимиња како кралица. ДА ТЕ ЕБААТ ЦРНЦИ директно донесени од Нигерија, невакцинирани!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Још један у низу вчера да видиме денес :tapp:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
Виљареал у 92ра ми зема 270евриња :(

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Capture.JPG

Си мислиш прво да изиграш само дубл од ЛЕ двете утакмици, али си викаш ај ќе додадам уште три и ќе пишам за стотче само и факинг Војводина ќе те заебе. :tapp:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Шо би рекол Шабан Шаулиќ "шта више да уради, да роди мечку"
[DOUBLEPOST=1461941299][/DOUBLEPOST]Шо требит да напрам дан требит жртва да принесам :yid:

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Леле бе Киргиос мед да лижеш све ти ебам леле у курац носи се крајно нестабилен играч од еден Алмагро губи бе...па и брејк предност имаше у втор сет и заеба работа....не ми се веруе бе..... :mad: :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom