A
apidrone
Гостин
Има Мендеш клиенти во Ливерпул? Не знам тоа како би се реализирало пошо очигледно впечатокот е дека сите негови фудбалери се пред потпис со Јунајтед.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има Мендеш клиенти во Ливерпул? Не знам тоа како би се реализирало пошо очигледно впечатокот е дека сите негови фудбалери се пред потпис со Јунајтед.
Или Јунајтед или Реал, тие се клубовите со негови конекции. Не се далеку од тоа медиумите, која друга неотесана будала би си имала работа со ваква змијаИма Мендеш клиенти во Ливерпул? Не знам тоа како би се реализирало пошо очигледно впечатокот е дека сите негови фудбалери се пред потпис со Јунајтед.
[DOUBLEPOST=1461855211][/DOUBLEPOST]
Тие и јас ги знам 
Малце се, тоа е третина ОТ а замисли колку и од странство ќе сакаат да одат, сепак финале е.Иначе 28.000 билети ќе имало за навивачите на Јунајтед.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/manchester-united-wear-white-away-7848968Малце се, тоа е третина ОТ а замисли колку и од странство ќе сакаат да одат, сепак финале е.
Проблем ли се 300 фунти за последната утакмица на пијаницата?Ако некој налета на место кај што може да се купи карта за финалето во купот, би му бил благодарен ако ме извести. Нормално не тие кај што се со хоспиталити од по >300£Тие и јас ги знам
![]()

Како Јунајтед е поврзан со кариерата на Хумелс?Humels leta za Minhen, uste eden nas nesuden fudbaler, ali ok nie sme dobrotvorna kompanija.Kje razvivame ojlevci i dojlevci, normalno ces na isklucoci
Humels leta za Minhen, uste eden nas nesuden fudbaler, ali ok nie sme dobrotvorna kompanija.Kje razvivame ojlevci i dojlevci, normalno ces na isklucoci