Фан Клуб: Борусија Дортмунд

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Do vcera kikser od denes izguben sin :D

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Твој муабет е тоа ја никад неам кажано дека е киксер.

До вчера легенда сеа преку ноќ предавник :D

Некако многу често ова ви се дешава.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.819
Поени од реакции
12.224
И што муабет е сега ова? Земи им ги играчите на конкурентите, ем зајакни се ем нив ослаби ги па лига ќе правиме после. Абе ајде........

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
И што муабет е сега ова? Земи им ги играчите на конкурентите, ем зајакни се ем нив ослаби ги па лига ќе правиме после. Абе ајде........
Класика. :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Иако нас не ни се допаѓа ова сепак ако гледаш од нивни аспект едноставно му се можи :D...си имаат пари,си плаќаат,мангупи се :D..и ти ако имаш пари ќе си возиш мерцедес S класа 2008 година,не си будала да возиш голф 3-јка од1997 ако ти е малце подолга чергата :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.819
Поени од реакции
12.224
Иако нас не ни се допаѓа ова сепак ако гледаш од нивни аспект едноставно му се можи :D...си имаат пари,си плаќаат,мангупи се :D..и ти ако имаш пари ќе си возиш мерцедес S класа 2008 година,не си будала да возиш голф 3-јка од1997 ако ти е малце подолга чергата :D
Абе ова не е да купиш мерцедес туку му го земаш мерцедесот на комшијата :D Веќе имаш возен парк али ти се бендисува неговата кола и му ја земаш :D

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.637
Поени од реакции
22.372
Твој муабет е тоа ја никад неам кажано дека е киксер.

До вчера легенда сеа преку ноќ предавник :D

Некако многу често ова ви се дешава.
Tesko e da stanes legenda ama lesno mozes da useres sve. Ova so Hummels e vrv, kako Götze ke se zagreva vo soblekuvalna ko ke igraat na Westfalen.

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.401
Сфатете еднаш веќе дека Дортмунд сепак не е на ниво на Баерн, а денес нема многу добри достапни стопери, стопери кои се во најдобрите години и сакаат промена и преселба во тим каде што ќе се бори секоја сезона за титулата во ЛШ + играч што го поминал детството во Баерн (1995-2008). Играч кој е во најубавите години (27) и треба да одлучи каде и во каков тим ќе ја продолжи кариерата каде што ќе го потпише последниот долгогодишен договор.Ова на еден начин е борба со Реал и Барса па и Сити ќе го спомнам бидејќи сигурно дека и Пеп ќе пробал да го ангажира. Значи Вацке како главен човек на Дортмунд има разбирање за одлуката на Хумелс да оди во Баерн, но фанови на Ливерпул и Јунајтед немаат..

Поминаа 5-6 години откако уште не сфативте дека Баерн покрај Барса и Реал е еден од најдобрите избори за играчи кои се најдобри на нивните позиции. Просто и едноставно сфатете го тоа еднаш засекогаш дека тие три клуба секогаш (барем во следните години) ќе имаат предност над останатите тимови во Европа.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе ова не е да купиш мерцедес туку му го земаш мерцедесот на комшијата :D Веќе имаш возен парк али ти се бендисува неговата кола и му ја земаш :D
Па то е то :D..си имаш си плаќаш,сепак се работи за пари а тука не верувам дека комшијата можи полесно да најди компромис со некој друг отколку со тебе за мерцедесот :D...бизнис си е бизнис нема тука ривалство ти реков ми рече

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Па то е то :D..си имаш си плаќаш,сепак се работи за пари а тука не верувам дека комшијата можи полесно да најди компромис со некој друг отколку со тебе за мерцедесот :D...бизнис си е бизнис нема тука ривалство ти реков ми рече
Не е баш така....Да потсетам уште еднаш Дортмунд во моментов му ја нуди истата плата како и Баерн,истиот договор.

Плаќаат и Сити и Реал и ПСЖ и тоа повеќе од Баерн.

Лева да трепнеше кај сакаше ќе отиде и плус Дортмунд ќе земеше огромна отштета.Остана уште една година за без пари си отиде.

За Хумелс има интерес од цела Европа.Јунајтед,Барса,кој сакаш.И поголема плата можат да му понудат.Али сака да се врати дома.

Такада погрешна претстава се праи дека е до парите само.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не е баш така....Да потсетам уште еднаш Дортмунд во моментов му ја нуди истата плата како и Баерн,истиот договор.

Лева да трепнеше кај сакаше ќе отиде и плус Дортмунд ќе земеше огромна отштета.Остана уште една година за без пари си отиде.

За Хумелс има интерес од цела Европа.Јунајтед,Барса,кој сакаш.И поголема плата можат да му понудат.Али сака да се врати дома.

Јасно е дека не е само до парите туку поентата ми беше да му одговорам на Росенберг и останатите што негодуваат на трансфер политиката на Баерн Минхен каде ги зема најдобрите играчи на конкурентите и со тоа добива двоен ефект....факт е дека Баерн Минхен е најбогат и најуспешен клуб im Deutschland па му се можи :D

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.406
Поени од реакции
26.401
Немој така оти сега ќе ти каже Игорче дека ќе му платиме 10 мил. кеш на Хумелс и татко му од под маса бидејќи нели само ние имаме пари. Реал и Барса немаат. :icon_lol:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Јасно е дека не е само до парите туку поентата ми беше да му одговорам на Росенберг и останатите што негодуваат на трансфер политиката на Баерн Минхен каде ги зема најдобрите играчи на конкурентите и со тоа добива двоен ефект....факт е дека Баерн Минхен е најбогат и најуспешен клуб im Deutschland па му се можи :D
Тоа дека политиката е таква тоа нема дебата.

Баерн од секогаш од кога е изграден како најуспешен клуб у Германија секогаш ги собирал најдобрите германски играчи и секогаш за секој германски играч било и ќе биде врвен престиж да заигра за Баерн.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.678
Поени од реакции
14.560
Ова ќе биде најголемо предавство во историјата на фудбалот. Несфатливо угледот вака лесно да си ги фрлиш во шоља. Ах Хумелс...толку гомна изеде за Баерн што ќе немаш време да ја очистиш дур си тука. :facepalm:

Истиот муабет на секој трансфер :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.811
Поени од реакции
17.751

Според Марота Лева ако не потпишел за кај вас веќе било готово да иди во Јуве. Ова го читав пред двомечот со БМ. Така да не е играч кој трча по пари па дури се извинил и изразил почит.

Sorry за офтопикот Now carry on :)

Kajgana Shop

На врв Bottom