Ipsissimus
P.I.
Што не разбираш?! Било каде, било кога и пред било кој! Прифаќаш ли соочување со мене или ќе си останеш кукавица што само знае да клевети и лаже?Еј момче, не се возбудувај напразно како млад ... овакво... смири се малце. Пушти ми пост кај што ме викаш на дискусија и покажи го мојот одговор. Ја знам дека си ревносен да ја изнесеш на некој сета прочитаност за магијата и да се издуваш, али не тоа тука него на ваш канал. Некако сте ми напалени само да со лаги придобивате членство и со клевети врз православие, во кои 100% сте во грешка. За жал некои лаги ви се одговорени а некои не. Не е секој упатен во вашите окултизми. Зато смири се малце, повикајте ме на ваш терен и не стискајте по миљон пути ПРИЈАВИ на секој одговор што нема да ви одговара (башка што со иницијанти не лафам на такви теми него само со мајстори, со упатени малку више у тајните на окултизмот, на лагата, на магијата, на масонството ,,, на сатанизмот у глобала). Фала на разбирање, мислам дека бев културен
Сакаш со мајстор да дискутираш? Нема проблем, ќе ти донесам црно на бело документ дека според хиерархијата во ОТО сум трет степен, кој гласи - Мајстор Магичар. Што изговор ќе најдеш сега? Ете, јас сум Мајстор, трет степен сум.
Прифаќаш ли дискусија очи во очи со мене или не?