Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така-така, солидно.
Значи никако не ми текнуваше од кај го знам овој
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.ne...=3c4cad269df641928d200685cf03e456&oe=57BFC4DA
се појави 2-3 пати на почетокот
и пошо не можев да чекам, планирав да паузирам на maxtv, да го сликнам и да го прашам наш @dragonsky пошо го има и него у кредитсот
ама ај си викам сам да ги поминам, шалтај, шалтај по кредитсот и кога го прочитав името дарко ми текна дека се вика дарко
и имаше 2ца дарковци во кредитсот и вториот беше со асално презиме, го фејсбукнав и во истата секунда кога го фејсбукнав и се појави слика ми текна дека е уствари од КРУГ НА ЗНАЕЊЕ
знам дека ве интересираше ова...
Аја немат негде цела емисија да се гледат??
СподелиИма `ремет верзија. Да ја споделам?
2 недели бев баниран од `шаренитеСподели![]()
Рак се фаќат од хуморов на контрашиве.2 недели бев баниран од `шарените
![]()
[DOUBLEPOST=1461546700][/DOUBLEPOST]
Ја одма го познав вчера ама дојдов да прашам ако некој знае кој твитерџија е, пошто нели рече Бранко ќе има доста твитерџии у екипава.Така-така, солидно.
Значи никако не ми текнуваше од кај го знам овој
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.ne...=3c4cad269df641928d200685cf03e456&oe=57BFC4DA
се појави 2-3 пати на почетокот
и пошо не можев да чекам, планирав да паузирам на maxtv, да го сликнам и да го прашам наш @dragonsky пошо го има и него у кредитсот
ама ај си викам сам да ги поминам, шалтај, шалтај по кредитсот и кога го прочитав името дарко ми текна дека се вика дарко
и имаше 2ца дарковци во кредитсот и вториот беше со асално презиме, го фејсбукнав и во истата секунда кога го фејсбукнав и се појави слика ми текна дека е уствари од КРУГ НА ЗНАЕЊЕ
знам дека ве интересираше ова...
како цвикаат, рак се фаќа од хуморот на контрашиве, контра-сатираУбав спонзоров на Фчерашниве....т.е истиот од Контра вести....доста мрсен спонзор...хинт: првите две букви се УС...![]()
Лош ти е хуморот, поготово кога си кусоглед....се надевам не си фатил рак од контрашиве оти ќе треба да те лечи Нино. Затоа пази што посакуваш нареден пат.како цвикаат, рак се фаќа од хуморот на контрашиве, контра-сатира![]()