Фчерашни новости - хумористично-сатирична емисија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Добар почеток. Имаше доста јаки делови, како оние за Хорхе и за Грујо фудбалерот. Многу ми беше закон и овој Симе Временски на крајот. :pos: Ликовите од К-15 се појавуваа баш на право место.

Така-така, солидно.
Значи никако не ми текнуваше од кај го знам овој
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.ne...=3c4cad269df641928d200685cf03e456&oe=57BFC4DA
се појави 2-3 пати на почетокот
и пошо не можев да чекам, планирав да паузирам на maxtv, да го сликнам и да го прашам наш @dragonsky пошо го има и него у кредитсот
ама ај си викам сам да ги поминам, шалтај, шалтај по кредитсот и кога го прочитав името дарко ми текна дека се вика дарко
и имаше 2ца дарковци во кредитсот и вториот беше со асално презиме, го фејсбукнав и во истата секунда кога го фејсбукнав и се појави слика ми текна дека е уствари од КРУГ НА ЗНАЕЊЕ
знам дека ве интересираше ова...

(y)

И Дарко Лешоски е во екипата. Искрено тој тип ми е доста антипатичен поготово пред некој ден кога го гледав на Телма во Топ тема кај Чомовски. Е таму трупаше глупости за протестиве и таа шарената револуција. Облечен во црно палто со марамче дотеран како за на свадба и кажува облечен сум во црно затоа што црна ми е душата од целата ситуација што се случува па вадеше некоја шарена алка/бројчаница и секое шарено делче на алката кажуваше за што е, а на едно вика ова е за сестра ми која со просек 9,9 сама си ги плаќа студиите.

:facepalm::facepalm:

Така-така, солидно.
Значи никако не ми текнуваше од кај го знам овој
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.ne...=3c4cad269df641928d200685cf03e456&oe=57BFC4DA
се појави 2-3 пати на почетокот
и пошо не можев да чекам, планирав да паузирам на maxtv, да го сликнам и да го прашам наш @dragonsky пошо го има и него у кредитсот
ама ај си викам сам да ги поминам, шалтај, шалтај по кредитсот и кога го прочитав името дарко ми текна дека се вика дарко
и имаше 2ца дарковци во кредитсот и вториот беше со асално презиме, го фејсбукнав и во истата секунда кога го фејсбукнав и се појави слика ми текна дека е уствари од КРУГ НА ЗНАЕЊЕ
знам дека ве интересираше ова...
Ја одма го познав вчера ама дојдов да прашам ако некој знае кој твитерџија е, пошто нели рече Бранко ќе има доста твитерџии у екипава.

Иначе Чомовски коа се убаци у позадина :pos::pos::pos:

Ѓорчевец е Даре :D

Убав спонзоров на Фчерашниве....т.е истиот од Контра вести....доста мрсен спонзор...хинт: првите две букви се УС... :cool:

Убав спонзоров на Фчерашниве....т.е истиот од Контра вести....доста мрсен спонзор...хинт: првите две букви се УС... :cool:
како цвикаат, рак се фаќа од хуморот на контрашиве, контра-сатира :pos:

како цвикаат, рак се фаќа од хуморот на контрашиве, контра-сатира :pos:
Лош ти е хуморот, поготово кога си кусоглед....се надевам не си фатил рак од контрашиве оти ќе треба да те лечи Нино. Затоа пази што посакуваш нареден пат. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom