Љубовен Каскадер
fekalija
- Член од
- 28 декември 2011
- Мислења
- 4.371
- Поени од реакции
- 6.209
Јас откупувам мулиња. Само да не рита и да не каса. Кажи цена.Позз, дали девојките сакаат мулиња? За другар прашувам
Јас откупувам мулиња. Само да не рита и да не каса. Кажи цена.Позз, дали девојките сакаат мулиња? За другар прашувам
Прашај ја дали е за Вмро или за Сдсм.ми се допајѓа едно девојче учиме во исто школо. Како да започнам муабет со неа и да и дадам до знаење дека ми се допајѓа
Го имаш глеано Chef?Дали ја знае некој оваа од видеово и колку наплаќа?
едитирано од мод.
Не, треба?Го имаш глеано Chef?
Ne e vo moite oci.Jas ne dadov nikakov komentar iskreno.Ne sum takoov tip da hejtam zatoa sto e so neze.buvkvalno SITE sto znaat za situacijava se razocarani od izborov na momakov@Sikimco
1. Да, излупај ја и напрај си го меракот
2. Немој
@Aleksandar91 немора да значи а и немора да значи дека дека ако дечкото е две класи под тебе во твоите очи дека така е. Секој за себе со своите можности.
2. Пријател не најдобар пријател. Така да нема што да му кажуваш освен ако не планираш нешто понатаму, а знаеш/мислиш дека он уште има надеж. Додуша чим на нејзе не и е проблем да се секса со пријател на бившиот јас не гледам баш некаква надеж дека ќе се смират они.Две прашања:
1. Пред две години пробав со едно девојче но не бидна работа, сега пред некој ден повторно почнавме да контактираме па незнам дали паметно да стапам стапам во акција.
2. Минатиот викенд се сексав со бивша на еден пријател. Раскинати се околу 3-4 месеци, но сепак малку ме јаде совеста дали да му кажам или да не зборувам за тоа па да дознае подоцна од некој друг
Не ми е другар но бидејќи често се гледаме низ град затоа чувствував како вина на совест. Не планирам ништо сериозно: спред на околности, малку алкохол, џентламент за да ја носам дома и..... инаку не е такво девојчето да се ду*и кај ке најде. ( барема такво мислење имав )2. Пријател не најдобар пријател. Така да нема што да му кажуваш освен ако не планираш нешто понатаму, а знаеш/мислиш дека он уште има надеж. Додуша чим на нејзе не и е проблем да се секса со пријател на бившиот јас не гледам баш некаква надеж дека ќе се смират они.
И ти ли брат го глеаше "Не сум ваква, стварно не знам што се случи" филмот?Не ми е другар но бидејќи често се гледаме низ град затоа чувствував како вина на совест. Не планирам ништо сериозно: спред на околности, малку алкохол, џентламент за да ја носам дома и..... инаку не е такво девојчето да се ду*и кај ке најде. ( барема такво мислење имав )
Па и не е битно каква е она. Со оглед на околностите малку смешно ти е прашањево ако имаш време да се грижиш за луѓе што едвај ги познаваш свака ти част.Не ми е другар но бидејќи често се гледаме низ град затоа чувствував како вина на совест. Не планирам ништо сериозно: спред на околности, малку алкохол, џентламент за да ја носам дома и..... инаку не е такво девојчето да се ду*и кај ке најде. ( барема такво мислење имав )