E
Epsilon
Гостин
Јас трчам во лето во најжешкото т.е. кај 3 ипол - 4, па пијам одвај 3 кг вода дневно.Жешко иди, ако мрдниш троа од дома по сонцето ќе можеш и повеќе од 5 да испиеш.
Поарно не го почнувај ако е за 2 недели.
Јас трчам во лето во најжешкото т.е. кај 3 ипол - 4, па пијам одвај 3 кг вода дневно.Жешко иди, ако мрдниш троа од дома по сонцето ќе можеш и повеќе од 5 да испиеш.
Поарно не го почнувај ако е за 2 недели.
Ти и Сан Џоку не се вбројувате во обични луѓе!Јас трчам во лето во најжешкото т.е. кај 3 ипол - 4, па пијам одвај 3 кг вода дневно.
Не ја терам во заебанција, еве сериозно ти кажувам трчам и не пијам многу вода, ни додека вежбам, ни обично во ден, по 3-4 чаши најмногу.Ти и Сан Џоку не се вбројувате во обични луѓе!
Не ја терам во заебанција, еве сериозно ти кажувам трчам и не пијам многу вода, ни додека вежбам, ни обично во ден, по 3-4 чаши најмногу.Ти и Сан Џоку не се вбројувате во обични луѓе!
Е сеа заебаваш, овај од хирошима има избегано, затоа е ќелав, нека не ти прај филмој дека му е од вежбањеНе ја терам во заебанција, еве сериозно ти кажувам трчам и не пијам многу вода, ни додека вежбам, ни обично во ден, по 3-4 чаши најмногу.
Инаку Саитама сум.
[DOUBLEPOST=1460759735][/DOUBLEPOST]
Правиш погрешно вежбата кос бенч треба да удира на горниот дел на градите, чим предната делта ти удира значи правиш погрешно.Може некако да направам на кос бенч да не удира толку на рамо? Не можам никако прогрес да направам, рамото ме кине, а градите никакво оптеретување.
Не ми е смешен ич хуморот, само ти кажав дека еве не пијам многу вода, а сум во добра физичка форма и кондиција.Е сеа заебаваш, овај од хирошима има избегано, затоа е ќелав, нека не ти прај филмој дека му е од вежбање
Почни на уште пожешко да трчаш летово, околу 1 саат е таман, 10километри исто како твојот херој салама, сигурно ќе ти требаат уште некоја чаша!
Не ми е смешен ич хуморот, само ти кажав дека еве не пијам многу вода, а сум во добра физичка форма и кондиција.Е сеа заебаваш, овај од хирошима има избегано, затоа е ќелав, нека не ти прај филмој дека му е од вежбање
Почни на уште пожешко да трчаш летово, околу 1 саат е таман, 10километри исто како твојот херој салама, сигурно ќе ти требаат уште некоја чаша!
Брао за тебе, ашкол сум, аферим за кондицијатаНе ми е смешен ич хуморот, само ти кажав дека еве не пијам многу вода, а сум во добра физичка форма и кондиција.
Сигурно има и други.[DOUBLEPOST=1460811664][/DOUBLEPOST]
Не ми е смешен ич хуморот, само ти кажав дека еве не пијам многу вода, а сум во добра физичка форма и кондиција.
Сигурно има и други.
И јас сакав да го пробам ова. Знам дека го имаат истиов preworkout во ПБЦ позади универзална ама не знам дали имаат вакви примероци, мали паковања. Ќе поминам утре да видам, и јас сакам да го пробам ова
Ѕирни го ова.Дај кажете некој вежби за странични стомачни?
Храна>суплементи. Мислам дека е премногу пати пишано до сега тука. Парите што би ги дал за суплементи дај ги за храна, самиот рече не ти е најзлатна исхраната.Фазата на чистење ми оде сега за сега добро.Да не се лажеме исхраната не е средена поради финансии ама со повише кардио симна 11 кг за 4 месеци.Е сеа тражам совет од вас дали да земам л-карнитин и дали со зимањето на суплементо ке се убрза барем малце намалувањето на бф?