Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

E

Epsilon

Гостин
Жешко иди, ако мрдниш троа од дома по сонцето ќе можеш и повеќе од 5 да испиеш.
Поарно не го почнувај ако е за 2 недели.
Јас трчам во лето во најжешкото т.е. кај 3 ипол - 4, па пијам одвај 3 кг вода дневно.

E

Epsilon

Гостин
Ти и Сан Џоку не се вбројувате во обични луѓе!
Не ја терам во заебанција, еве сериозно ти кажувам трчам и не пијам многу вода, ни додека вежбам, ни обично во ден, по 3-4 чаши најмногу.

Инаку Саитама сум.

[DOUBLEPOST=1460759735][/DOUBLEPOST]
Ти и Сан Џоку не се вбројувате во обични луѓе!
Не ја терам во заебанција, еве сериозно ти кажувам трчам и не пијам многу вода, ни додека вежбам, ни обично во ден, по 3-4 чаши најмногу.

Инаку Саитама сум.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513

Инаку Саитама сум.

[DOUBLEPOST=1460759735][/DOUBLEPOST]
Е сеа заебаваш, овај од хирошима има избегано, затоа е ќелав, нека не ти прај филмој дека му е од вежбање :D

Почни на уште пожешко да трчаш летово, околу 1 саат е таман, 10километри исто како твојот херој салама, сигурно ќе ти требаат уште некоја чаша!

Член од
25 декември 2011
Мислења
404
Поени од реакции
185
Може некако да направам на кос бенч да не удира толку на рамо? Не можам никако прогрес да направам, рамото ме кине, а градите никакво оптеретување.
Правиш погрешно вежбата кос бенч треба да удира на горниот дел на градите, чим предната делта ти удира значи правиш погрешно.
Сеа незнам како вежбаш ама излгеда земаш преголеми тежини и не можеш техника да ја следиш и ги уклучуваш во работа предните делти, тоа можеби и клупата треба да ја спуштиш а и самата шипка кога ти е во долна фаза треба да ти биде не кај вратот како многумина прават погрешно туку кај градниот кош

E

Epsilon

Гостин
Е сеа заебаваш, овај од хирошима има избегано, затоа е ќелав, нека не ти прај филмој дека му е од вежбање :D

Почни на уште пожешко да трчаш летово, околу 1 саат е таман, 10километри исто како твојот херој салама, сигурно ќе ти требаат уште некоја чаша!
Не ми е смешен ич хуморот, само ти кажав дека еве не пијам многу вода, а сум во добра физичка форма и кондиција. :)

Сигурно има и други.[DOUBLEPOST=1460811664][/DOUBLEPOST]

Не ми е смешен ич хуморот, само ти кажав дека еве не пијам многу вода, а сум во добра физичка форма и кондиција. :)

Сигурно има и други.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513

Сигурно има и други.[DOUBLEPOST=1460811664][/DOUBLEPOST]

Сигурно има и други.
Брао за тебе, ашкол сум, аферим за кондицијата :D

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Малце вон тема, ама морав.

Nixa Zizu вечерва имал тешка несреќа , и моментално се наоѓа во болница.
Ајде и овде да му дадеме подршка, сепак е легендарен лик, вистински БРЕНД, со него ми почна трансформацијата
на телото.

#ИздржиNixa, со тебе сме.

Член од
25 февруари 2016
Мислења
63
Поени од реакции
22
И јас сакав да го пробам ова. Знам дека го имаат истиов preworkout во ПБЦ позади универзална ама не знам дали имаат вакви примероци, мали паковања. Ќе поминам утре да видам, и јас сакам да го пробам ова :)

Член од
2 јули 2015
Мислења
121
Поени од реакции
18
Фазата на чистење ми оде сега за сега добро.Да не се лажеме исхраната не е средена поради финансии ама со повише кардио симна 11 кг за 4 месеци.Е сеа тражам совет од вас дали да земам л-карнитин и дали со зимањето на суплементо ке се убрза барем малце намалувањето на бф?

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
Дај кажете некој вежби за странични стомачни?
Ѕирни го ова.

Добро е и што на некој начин ти е прогресија за human flag, ваљда за скоро ќе инкорпорирам вежбиве барем 2-3 пути у недела.

Член од
3 септември 2013
Мислења
380
Поени од реакции
195
Фазата на чистење ми оде сега за сега добро.Да не се лажеме исхраната не е средена поради финансии ама со повише кардио симна 11 кг за 4 месеци.Е сеа тражам совет од вас дали да земам л-карнитин и дали со зимањето на суплементо ке се убрза барем малце намалувањето на бф?
Храна>суплементи. Мислам дека е премногу пати пишано до сега тука. Парите што би ги дал за суплементи дај ги за храна, самиот рече не ти е најзлатна исхраната.

Немаш потреба за побрзо симнување на тежина од тоа до сега во секој случај.

Kajgana Shop

На врв Bottom