burn84
Говорете Македонски
- Член од
- 4 февруари 2006
- Мислења
- 6.579
- Поени од реакции
- 1.500
Поздрав до тебе и до слеш кој што е ужасно добар техничар а неверојатно лош гитарист:24: ај еве ви еден поздрав до тебе гижо и до брн84
Поздрав до тебе и до слеш кој што е ужасно добар техничар а неверојатно лош гитарист:24: ај еве ви еден поздрав до тебе гижо и до брн84
Извини ама што сакаше да кажеш со ова „ пошо си од Тетоо не ти се љутим “ ? Стварно извини ама не те сватив. Баш ме интересира?!Јас се уште се чудам на луѓе што курт и слеш ги ставаат во иста реченица.
Али пошо си од Тетоо не ти се љутим...
Јас сум од Тетово, затоа така пишав:helou:Извини ама што сакаше да кажеш со ова „ пошо си од Тетоо не ти се љутим “ ? Стварно извини ама не те сватив. Баш ме интересира?!
Јас, сеуште се чудам како можеш да ги стаиш Курт и Слеш у исто корито???И неможете да докажете дека курт бил поголем (и посаглам и подобар и што уште не) гитарист од СЛЕШ
ама толку сте заслепени од нирвана шо не можете да ги видите квалитетите на СЛЕШ
Глупа реченица....Не во смисла како он иведува со гитарата, него тоновите кои ги прави...
Па никој не ги става Слеш и Курт во исто корито брат :kesa: .И да сакаш не можеш да ги стаеш пошо Слеш е психички здрава личност (барем за јавноста) за разлика од курт кој од преголема стабилност се самоубил. И не можеш да тврдиш дека Нирвана се бољи од ГНР пошто не се.Јас, сеуште се чудам како можеш да ги стаиш Курт и Слеш у исто корито???
Слеш со тоа шо ќе напраи солажа со 17 ноти у секунда ќе ја напраи песната/бендот/него, бољи?
Ти очигледно така глеаш кон работиве...
И што со тоа кој е поздрава личност?Па никој не ги става Слеш и Курт во исто корито брат :kesa: .И да сакаш не можеш да ги стаеш пошо Слеш е психички здрава личност (барем за јавноста) за разлика од курт кој од преголема стабилност се самоубил. И не можеш да тврдиш дека Нирвана се бољи од ГНР пошто не се.
Па секако дека се вртиме во круг- учиме од постари :pos2:.И што со тоа кој е поздрава личност?
И како тоа ГНР се бољи од Нирвана?
Се вртите во круг со исти зборови по 666ти пат............
Па човече баш ради што сакам да слушнам ваши мислења затоа викам да не повторувате едно те исто И пак не кажа зашто мислиш дека се бољи 2хПа секако дека се вртиме во круг- учиме од постари :pos2:.
А како тоа Нирвана се бољи од ГНР ? :pos2:
И зашто уствари сте ја поставиле оваа тема ако не сакате да слушнете мислења спротивни од вашите? Па токму и поради вас се вртиме во круг бидејќи се карате со сите кои што се за ГНР. Па ајде ви се молам!