Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
55130b78b5c7eada924a9e23a3196c05.jpg

a братка интересира ми какво ви е мислење за Уроша на вас затој што много ве е пцуваја и на кур стављаја и по фб и у живо. На пример онј ушле Симиќе да дојдеше куде нас или Чековски кој плус и нема кажано ништо лошо јавно ама публика не би га прифатила.
Лично не го познавам за да го коментирам неговото однесување.Како што читам што пишуете за него,нормално е дека би рекол дека не му е местото у МЗТ.Али пак од друга страна задоволен сум од тоа како он придонесува за клуб.Да се разбереме,Урош не е некој квалитет според мене,освен раце шпагети и играње Американка под обруч,ништо друго нема.Неинтелегентен и многу мрзелив е ! Али кај нас тоа е нивото на кошарката да Урош поставува стандарди за центар,нажалост.И мислам дека него уствари го боли к*р и за МЗТ и Куманово,Партизан му е на него у срце и приказната завршува.Понатаму пари решаваат се )))
Сеа ми текна на еден црнец,играше за Куманово,само незнам која година.Малик Еванс,страшен играч
беше ))

Лично не го познавам за да го коментирам неговото однесување.Како што читам што пишуете за него,нормално е дека би рекол дека не му е местото у МЗТ.Али пак од друга страна задоволен сум од тоа како он придонесува за клуб.Да се разбереме,Урош не е некој квалитет според мене,освен раце шпагети и играње Американка под обруч,ништо друго нема.Неинтелегентен и многу мрзелив е ! Али кај нас тоа е нивото на кошарката да Урош поставува стандарди за центар,нажалост.И мислам дека него уствари го боли к*р и за МЗТ и Куманово,Партизан му е на него у срце и приказната завршува.Понатаму пари решаваат се )))
Сеа ми текна на еден црнец,играше за Куманово,само незнам која година.Малик Еванс,страшен играч
беше ))

Е братко, Еванс беше толко много одамна... тга и сала не прокишњаваше како сга...[

Последно уредено:
Е братко, Еванс беше толко много одамна... тга и сала не прокишњаваше како сга...[
Мислам дека кошарката во МК никогаш нема да биде на тоа ниво. Силни МЗТ,Куманово,Никол Ферт,Неметали Огражден,Кочани Деликатес,никогаш нема да видиме такво ниво повеќе !

Gledajte sokoli-feni, pa mamu mu ebu ovoj ce ulegne u ginisovu knjigu na rekordi po broj na posetiteli na utakmicu od prvu ligu...

Честито победа,вечерва бевте подобрата екипа во сите аспекти,заслужена победа.Атмосвера одлична.Тоа што вечерва победивте,не ве прави подобра екипа од МЗТ,вечерв не му одеше на никој.Во финале ќе биде друга приказна.

Епа другари овој беше перфектна вечер! Одлично скаутирани МЗТ од страну на трењера, играчи остависва срце на терен, играше се напад ама и одбрана мушки! Немамо на што да се жалимо освен некои избрзани напади кд имасмо водство :) Ако овакој се игра цело време до крај, имамо шансе за титулу.

Атмосфера топ, Кумани топ, само малце кореографија за Луковиќа беше морбидна, али јебига :D

БРАВО МОМЦИ!

Кореографија за Луковиќа беше малце tooo much ... ама тој е за мој укус неќу хорор ствари хахахахах морбидно и језиво .. свеќе крст венац не знам дали су гу креирале навивачи или сценарио од Хичхок хахаха добри су момци свака част на борбеност .. Аце сс продори доста јако, Симоновски пртаљ сс тројке, још да улегнасва тија на Бокицу 3-4 отворени шута и да ги пуштеше млади да осетив дерби ама океј ..
Свиѓа ми се шут на Миодрага од 9 метра дечко пртаљ прави, туј доваѓа до израз тој што немамо још едн тим у втору лигу куде што би се испратиле овија едну сезону да се уцврснев сс чукариња малце па да се вратив у прв тим некој на пола сезону некој после целу сезону :D

Браво coach, браво!!!

Одржа му лекцију на овуј марионету од Мзт, трењер половњак звани бивши статистичар на клупу на Мзт.

Одбрана перфектна, како само га сјеба Јончевскога пред крај на полувреме, чека да тражи тајмаут Јончо, па постави зону кои овија не умесва да гу нападнев, а овј дибидус не уме да им каже ништо а и немаше тајмаут и дадесва цели 3 поена с'с 3ку од корнер на Дреновца, браво Маце још едн пут браво!

Ротација перфектна на играчи,тачно се знаеше у свак момент што сака Маце од свакога играча.

Мандиќ изгледа чита ме што сам пишаја, дека ке ги изеду сви гомна за њега ако освоимо титулу и игра како прав ветеран на терен, днска напален до максимум, напад перфектан, одбрана што никад не гу е играја с'с Кожув и днска делуеше импресивно, читање на игру у одбрану, импресивно. Браво момчино. Дреновац имаше само 2 поена на халф, јес да заврши с'с 15 али 6-8 поена му бесва на решену утакмицу веќ, плус игра 40 минута...

Бјелиќ беше наш Х фактор днска од клупу 10 поена, добра одбрана, шири га напад ( дава ни поголем spacing) с'с тој што Урош мораше да му искача на шут нон - стоп и туј се отвараше продор за наш тим, затој што рекет беше празан.

Да се јави @martins и да се извини на Марка, пре напален беше днска, по његови реакцие се видеше колко само ги мрзи.

Курчо докторски, капитенски. Секвенца на крај на 3/4 беше ЛУДНИЦА. Протиќ у 1/2 му задаваше мали проблеми с'с тој што га маваше како пит-бул. Љубичиќ веќ не можеше да га чува, а и протиќ после кд се умори.

Мачки солидан за тој што га одигра.

Боки, нема врску бато, углавном шутира отворени шутеви, али ке улегне нај кд е потребно, ке се врати тој на некоју голему утакмицу,дајбоже у финале у Јане за брејк.

Караџа освен тј едн исфорсиран шут, кд водесмо около 15-17 у контру кд шутна 3ку немам замерке.

Браво екипо, браво Кумани, браво цела сала! За овакви утакмице се живи!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom