- Член од
- 18 септември 2011
- Мислења
- 5.457
- Поени од реакции
- 5.588
Брат преклопи га на помало парче, стави у гаќе и немаш гајле.Интересира ме да пишу јутре нешто на едн хамер дали ќе ми дозволив да га унесу у салу?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат преклопи га на помало парче, стави у гаќе и немаш гајле.Интересира ме да пишу јутре нешто на едн хамер дали ќе ми дозволив да га унесу у салу?
Лично не го познавам за да го коментирам неговото однесување.Како што читам што пишуете за него,нормално е дека би рекол дека не му е местото у МЗТ.Али пак од друга страна задоволен сум од тоа како он придонесува за клуб.Да се разбереме,Урош не е некој квалитет според мене,освен раце шпагети и играње Американка под обруч,ништо друго нема.Неинтелегентен и многу мрзелив е ! Али кај нас тоа е нивото на кошарката да Урош поставува стандарди за центар,нажалост.И мислам дека него уствари го боли к*р и за МЗТ и Куманово,Партизан му е на него у срце и приказната завршува.Понатаму пари решаваат се )))a братка интересира ми какво ви е мислење за Уроша на вас затој што много ве е пцуваја и на кур стављаја и по фб и у живо. На пример онј ушле Симиќе да дојдеше куде нас или Чековски кој плус и нема кажано ништо лошо јавно ама публика не би га прифатила.
Лично не го познавам за да го коментирам неговото однесување.Како што читам што пишуете за него,нормално е дека би рекол дека не му е местото у МЗТ.Али пак од друга страна задоволен сум од тоа како он придонесува за клуб.Да се разбереме,Урош не е некој квалитет според мене,освен раце шпагети и играње Американка под обруч,ништо друго нема.Неинтелегентен и многу мрзелив е ! Али кај нас тоа е нивото на кошарката да Урош поставува стандарди за центар,нажалост.И мислам дека него уствари го боли к*р и за МЗТ и Куманово,Партизан му е на него у срце и приказната завршува.Понатаму пари решаваат се )))
Сеа ми текна на еден црнец,играше за Куманово,само незнам која година.Малик Еванс,страшен играч
беше ))
Мислам дека кошарката во МК никогаш нема да биде на тоа ниво. Силни МЗТ,Куманово,Никол Ферт,Неметали Огражден,Кочани Деликатес,никогаш нема да видиме такво ниво повеќе !Е братко, Еванс беше толко много одамна... тга и сала не прокишњаваше како сга...[