Ја нема да пишувам повеќе на тамава, пошо шо имав да кажам си кажав се глеа дека на burn и Гижо никој ништо не може да им докаже така да не ни се обидувам повеќе да докажувам.... ја кажав дека G'n'R се боље дури и аргументи изнесов и си стојам на ставот, па сеа вие разглабајте ако можете понатака..
Можат да ми промента мислење, но ако се изнесат цврсти и издржани аргументи. Ти се што кажа е дека, затоа што слеш е подобар техничар тоа ги прави гнр подобар бенд...тоа е апсурд.
Брзина на свирење солажи не те прави подобар гитарист.
Курт вовел сопствен стил на свирење, и уникатни солажи кој што до ден денеска се проучуваат, а слеш свирел по стара монотона и позната шема.
Изи пишува за љубов и како сака да ги ебе девојките, и дека е многу тежок фрае...Курт се смета можеби за најдобар поет на сите времиња.
Да не бил крис новоселич и неговите неповторливи бас линии Нирвана не би го виделе светлото на денот како група, но од друга страна изи е вистинскиот музички творец во гнр.
Дејв грол...дури ми е глупо да го споредувам овој великан во рокенролот со бубњарот на гнр. Дејв свири бас гитара бубњеви клавир хармонија флејта итн..и сите нив ги свири супер. Со секој бенд што бил постигнал успех. Денеска го сметаат за спасител на рокот...а првиот успех го постигнал со Нирвана. Неговиот стил на лупање бил клучниот елемтн што им недостигал на нирвана на почетокот.
Како музичаи се подобри и поинтелигнетни, биле подбри и како луѓе. Секогаш биле близу до своите фанови-з а споредба аксел и компанија се шетале со повеќе телохранители од нашиот премиер...а имале дури и помала публика од Нирвана. Човечноста и обичноста е тоа што ги прави подобри во секој можен поглед.
А дека аксел нема рокенрол глас тоа веќе не е ни прашање на дисусија во рок круговите.
Ајде сега ти изнеси ми некој факт освен тоа дека слеш е техничар.