Има луѓе што не си го даваат гзот ни за 1000 евра. Верувал или не.Да не се лажеме, секој човек за 500 евра во вакви услови би поддржувал страна на тој шо го вработил. Да гледаме реално, не е исто 200и 500.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има луѓе што не си го даваат гзот ни за 1000 евра. Верувал или не.Да не се лажеме, секој човек за 500 евра во вакви услови би поддржувал страна на тој шо го вработил. Да гледаме реално, не е исто 200и 500.
Чим се собира чипирана сендвич багра да брани аболиции и криминали, овие стиропор експресии не треба да ти се ич чудни.Прочитавте народе, сите што мислат дека владата е лоша се џанаци, металци, вошки имаат и спијат на таван.![]()
Чим се собира чипирана сендвич багра да брани аболиции и криминали, овие стиропор експресии не треба да ти се ич чудни.
Балансирање и форсирање коректност е најлоша ствар у моментов, тоа заврши 2011та со патриотскиот потег на истиве во собрание, ова денес е последица на тоа балансирање и стоење настрана.
Од Сорос никад нишо не сум видел нит ќе видам а ако криминалнава Влада се тргне и го олабави народот сите ќе видиме по нешто.Не, убеден сум дека Сорос те убедил дека смрди повеќе отколку што смрди (а смрди) и дека ќе можеш да го исчистиш тоа, и дека на крај ти ќе имаш повеќе ќар од Сорос. Во тоа сум убеден.
@k3b Не ја разбирам реченицава, ми фали мозок.
Ти па мислиш они стварно веруваат дека Сорос плаќа да се протестира. Тоа им се стандард фрази провокации. Да веруваа први че сменеа место на протестирање, глеаш дрка за сендвичи се мкнат по пеотести, за 10 евра (толку викаат ни давале) у Влада молотови фрлаатОд Сорос никад нишо не сум видел нит ќе видам а ако криминалнава Влада се тргне и го олабави народот сите ќе видиме по нешто.
Некој работа, некој здравство само зависи на кој шо му треба.
Али ќе те остаам да си мислиш дека секој шо е против криминал = Сорос.
Од Сорос никад нишо не сум видел нит ќе видам а ако криминалнава Влада се тргне и го олабави народот сите ќе видиме по нешто.
Може да дојде само покриминална, што си кажа дека ќе јаде живи луѓе. Но ова е многу пати кажано (што не значи дека не е вистина) и и јас прекинувам овде.Од Сорос никад нишо не сум видел нит ќе видам а ако криминалнава Влада се тргне и го олабави народот сите ќе видиме по нешто.
Ne Se plasi ne te jadat.Може да дојде само покриминална, што си кажа дека ќе јаде живи луѓе. Но ова е многу пати кажано (што не значи дека не е вистина) и и јас прекинувам овде.
..,а како стојат со таа гжња работа , ако се во прашање 20,000 или еве 200.000 евра?????Има луѓе што не си го даваат гзот ни за 1000 евра. Верувал или не.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Или катаљарди зилиони а?!..,а како стојат со таа гжња работа , ако се во прашање 20,000 или еве 200.000 евра?????![]()
епа прочитај го постот пак на Ултрас па мојот пост и ке сфатиш зашо ми е репликата, сите сме свесни дека комуњарите плукаат по денешново вмро а не по она правото... не е фер некој да си зима заслуги од некој шо гинел за самостојна и слободна МакедонијаПа имало повеќе. Нелогично е да се споредуваат денешново ВМРО (ДПМНЕ) со оние од пред 100 г.
епа прочитај го постот пак на Ултрас па мојот пост и ке сфатиш зашо ми е репликата, сите сме свесни дека комуњарите плукаат по денешново вмро а не по она правото... не е фер некој да си зима заслуги од некој шо гинел за самостојна и слободна МакедонијаПа имало повеќе. Нелогично е да се споредуваат денешново ВМРО (ДПМНЕ) со оние од пред 100 г.
Мене ме интересират како можит покриминална влада да имат? Колку и да би имале желба да се покриминални, ко прво немат ресурси за тоа.Може да дојде само покриминална, што си кажа дека ќе јаде живи луѓе. Но ова е многу пати кажано (што не значи дека не е вистина) и и јас прекинувам овде.