Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Да не се лажеме, секој човек за 500 евра во вакви услови би поддржувал страна на тој шо го вработил. Да гледаме реално, не е исто 200и 500.
Има луѓе што не си го даваат гзот ни за 1000 евра. Верувал или не.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

W

wicked_1

Гостин
Прочитавте народе, сите што мислат дека владата е лоша се џанаци, металци, вошки имаат и спијат на таван. :ROFLMAO:
Чим се собира чипирана сендвич багра да брани аболиции и криминали, овие стиропор експресии не треба да ти се ич чудни.

Балансирање и форсирање коректност е најлоша ствар у моментов, тоа заврши 2011та со патриотскиот потег на истиве во собрание, ова денес е последица на тоа балансирање и стоење настрана.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Чим се собира чипирана сендвич багра да брани аболиции и криминали, овие стиропор експресии не треба да ти се ич чудни.

Балансирање и форсирање коректност е најлоша ствар у моментов, тоа заврши 2011та со патриотскиот потег на истиве во собрание, ова денес е последица на тоа балансирање и стоење настрана.
Абе они не бранат аболиција. Сакаат да се казни Заев! Грујо не напраил ништо за да го абуларалеваат.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Не, убеден сум дека Сорос те убедил дека смрди повеќе отколку што смрди (а смрди) и дека ќе можеш да го исчистиш тоа, и дека на крај ти ќе имаш повеќе ќар од Сорос. Во тоа сум убеден.

@k3b Не ја разбирам реченицава, ми фали мозок.
Од Сорос никад нишо не сум видел нит ќе видам а ако криминалнава Влада се тргне и го олабави народот сите ќе видиме по нешто.
Некој работа, некој здравство само зависи на кој шо му треба.

Али ќе те остаам да си мислиш дека секој шо е против криминал = Сорос.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Од Сорос никад нишо не сум видел нит ќе видам а ако криминалнава Влада се тргне и го олабави народот сите ќе видиме по нешто.

Ти па мислиш они стварно веруваат дека Сорос плаќа да се протестира. Тоа им се стандард фрази провокации. Да веруваа први че сменеа место на протестирање, глеаш дрка за сендвичи се мкнат по пеотести, за 10 евра (толку викаат ни давале) у Влада молотови фрлаат

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209

Колку години имаш? Ти како да не живееш во овој свет.
Уствари имаш право, ќе видиме други криминалци.

Член од
19 март 2013
Мислења
825
Поени од реакции
601

Може да дојде само покриминална, што си кажа дека ќе јаде живи луѓе. Но ова е многу пати кажано (што не значи дека не е вистина) и и јас прекинувам овде.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Може да дојде само покриминална, што си кажа дека ќе јаде живи луѓе. Но ова е многу пати кажано (што не значи дека не е вистина) и и јас прекинувам овде.
Ne Se plasi ne te jadat.

Sent from my D2403 using Tapatalk

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Има луѓе што не си го даваат гзот ни за 1000 евра. Верувал или не.

..,а како стојат со таа гжња работа , ако се во прашање 20,000 или еве 200.000 евра?????:sneaky:

Член од
28 август 2013
Мислења
4.471
Поени од реакции
13.644
#НемаВластНемаМир
#СтопЗаЕгзодусотНаДецатаНаСДСМ

:)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.596
Поени од реакции
11.616
Па имало повеќе. Нелогично е да се споредуваат денешново ВМРО (ДПМНЕ) со оние од пред 100 г.
епа прочитај го постот пак на Ултрас па мојот пост и ке сфатиш зашо ми е репликата, сите сме свесни дека комуњарите плукаат по денешново вмро а не по она правото... не е фер некој да си зима заслуги од некој шо гинел за самостојна и слободна Македонија

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.596
Поени од реакции
11.616
Па имало повеќе. Нелогично е да се споредуваат денешново ВМРО (ДПМНЕ) со оние од пред 100 г.
епа прочитај го постот пак на Ултрас па мојот пост и ке сфатиш зашо ми е репликата, сите сме свесни дека комуњарите плукаат по денешново вмро а не по она правото... не е фер некој да си зима заслуги од некој шо гинел за самостојна и слободна Македонија

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.115
Мене ме интересират како можит покриминална влада да имат? Колку и да би имале желба да се покриминални, ко прво немат ресурси за тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom