Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се.Во шо ме лажат, не е точно тоа шо го пишав?
Еве, во случајов со потпишувањето за избори шо е тука лажно? ако гледаме по устав и закони СЕ Е ТОЧНО ДО ЗБОР, а ако гледаме по вашите прекуноќни закони, тогаш е лага
Ништо не е точно, поим немаш ни од Устав, ни од закон. Те убиваат од лажење, и безобразно те користат без никаква компензација. Што само ги прави дно од луѓе, не си ти крив.Еве, во случајов со потпишувањето за избори шо е тука лажно? ако гледаме по устав и закони СЕ Е ТОЧНО ДО ЗБОР, а ако гледаме по вашите прекуноќни закони, тогаш е лага
Зашто ова гомно не го искршија од ќутек на лице место?
....мајка ми кога пишувала три лица за да има некаков кар го дала само мојот број, ...
Еве другар ти од штаП ќе ти каже од кај ги пуштаат.Овие верушевски ти ги даде или чаушот ти ги изработи?
Некако мислам дека ако беше машко во прашање немаше да се дигне толкава фама околу ова...Бог да чува од вакви како тебе. Од кога е нормално граѓани да делат правда ?
Ако некој треба да ја санционира поради цртање графит на јавни места е полицијата а не некој си рандом куртон кој ни повеќе ни помалце туку дигнал рака на женско
Тогаш не ја разбра поентатане ги измавав јас со бојци ниту сум планирал ниту ќе бојам,туку избегна прашање со поента да раскажуваш за водни бојци и темпери![]()
Се осеќам запоставено...
Мене ниедна од нив ми нема стигнато. А се чини ги праќаат на јудиски амеби секојдневно. Сеа следниот сендвич ќе видат они.
Еве, те молам кажими во шо е грешно? стрикно одоворими. Помалце од 70, не повеќе од 90. од 15ти до 5ти има 51 ден, шо е грешното тука? Кога јасно и гласно е нагласено според став 1 и став 6. Побарај.Ништо не е точно, поим немаш ни од Устав, ни од закон. Те убиваат од лажење, и безобразно те користат без никаква компензација. Што само ги прави дно од луѓе, не си ти крив.
Еве, те молам кажими во шо е грешно? стрикно одоворими. Помалце од 70, не повеќе од 90. од 15ти до 5ти има 51 ден, шо е грешното тука?