W
wicked_1
Гостин
ова е цензурирано видео,нема од почеток, има само како го тепаат него... но наводно на комплетното видео девојката прво го нападнала него ?
ова е цензурирано видео,нема од почеток, има само како го тепаат него... но наводно на комплетното видео девојката прво го нападнала него ?
дај го видеото каде има се од почеток, јас не го разгледав ,бргу го тргнаа од ФБ... тука на ова има само него како го напаѓаат, сцени со девојката како ги бои ѕидовите и како почнува инцидентот се тргнатиЈа чув дека сакала со шприц во кој имало крв заразена со СИДА да го боцне.
дај го видеото каде има се од почеток, јас не го разгледав ,бргу го тргнаа од ФБ... тука на ова има само него како го напаѓаат, сцени со девојката како ги бои ѕидовите и како почнува инцидентот се тргнати
Па велешаните нека искористат избори на 5 јуни и нека гласаат ,а не вака губење времеИ Велес се крена на нозе, ајде аирлија да е.[DOUBLEPOST=1460919847][/DOUBLEPOST]
Оди две страни наназад ти го напишав законот согласно уставот и прочитајго.Па велешаните нека искористат избори на 5 јуни и нека гласаат ,а не вака губење време
Прочитав и што со тоа ?! Требаше на 24 април според пржинскиот како што е договорено и владата веќе е техничка и се одложи на 5 јуни и колку денови поминува а?Оди две страни наназад ти го напишав законот согласно уставот и прочитајго.
Така да, овие избори се неуставни и незаконски
СДСМ крадеа, али не од народот туку од државата.СДСМ крадеа, али не од народот туку од државата.
Он на 15 го потпиша тоа листот за изборите, инаку собранието се распушти порано.Оди две страни наназад ти го напишав законот согласно уставот и прочитајго.
Така да, овие избори се неуставни и незаконски
Мафо бе, пак те лажат. Сто пати ти реков, не се пали, те убија од лажење. Начинот на кој партиското раководство се однесува кон тебе, е причина плус никогаш да не ја третирам СДСМ како сериозна партија.@Inglourious Basterd Абе нешто од нешто во животот да организиравте кај шо треба, согласно со некој закон во оваа наша чудесна Македонија
И мене ми скисна веќе ова бегање од правдата, БАШ БЕГАЊЕ. и шо да правиме сега?Ми скисна веќе оваа бегање од избори, БАШ БЕГАЊЕ
.
Прашај го и Зајко зошто бебаше неколку месеци пред да ја стават Кејти, а откако ја ставија Кејти она му ја врши таа работа околу бегањето.И мене ми скисна веќе ова бегање од правдата, БАШ БЕГАЊЕ. и шо да правиме сега?
изборите не се мерило и решение на криминалот , за одговорност и правна држава, секој да одговара за своето. ЗОШТО НЕ РАЗБИРАШ, ЗОШТО?
Во шо ме лажат, не е точно тоа шо го пишав?Мафо бе, пак те лажат. Сто пати ти реков, не се пали, те убија од лажење. Начинот на кој партиското раководство се однесува кон тебе, е причина плус никогаш да не ја третирам СДСМ како сериозна партија.