Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Ај си знаеш ти, сме го воделе муабетот предходно. Оваа години толку сте јадни да нема ни да го видите Вардар во Битола. Ќе разочараме многу од дечињата таму :( али ај кај и да е ќе отвориме една академија и во Битола. :icon_mrgr:
Не можи мене да ми се ситиш оти не сум од таквите, следам колку шо можам Пелистер ко ќе игра со секој, единствена разлика е шо вас поинтензивно ве пцујам, ништо друго :)

Не можи мене да ми се ситиш оти не сум од таквите, следам колку шо можам Пелистер ко ќе игра со секој, единствена разлика е шо вас поинтензивно ве пцујам, ништо друго :)

Не се ситам јас на никого, мене сте ми само смешни што мислите дека сте некаков фактор а реално ни дворот неможете да си го средите и се ви се други криви. ФК Вардар оваа година не гостуваше во БТ ниту пак РК Вардар, стави прст на чело и размисли до кај стигнавте...

Е добро де, мизерија сме. Знајме за то. Целта на муабетот ти беше, наводно пред некоја година се сликале со Дибиров и некој друг од вашиот клув (за шо немаш ни слика видено, ама колку да се брчи) и демек со то шо се сликале, за Вардар навивале. Јас велам и Ринија да дојдат со такви играчи, пак некој деца би се сликале. То значи дека за Ринија навиват? Ете и Балич ко беше за ЛШ, еден куп луѓе се слика ја со него. За Портланд навиваја тие луѓе?

Убаво што си знаете, јас да ве потсетам пошто :icon_mrgr: ко што стојат работите и иднава година исто ќе биде.

Што ќе ми се докази, си знаете вие, си коментиравте за тоа и самите. Имаше порано и статија за тоа дека за Вардар во ЛШ неколку стотини билети беа продадени и во БТ. :D За ринија не знам, ама знам со шкенди си ручавте заедно, се сликавте со пехарот на металург така да не би ме изненадило ни тоа кога се работи за вас.

Убаво што си знаете, јас да ве потсетам пошто :icon_mrgr: ко што стојат работите и иднава година исто ќе биде.

Што ќе ми се докази, си знаете вие, си коментиравте за тоа и самите. Имаше порано и статија за тоа дека за Вардар во ЛШ неколку стотини билети беа продадени и во БТ. :D За ринија не знам, ама знам со шкенди си ручавте заедно, се сликавте со пехарот на металург така да не би ме изненадило ни тоа кога се работи за вас.
Абе оди на фудбал не туку мрчи овде !

Па ете јас немам видено слики досега. Ти да не кажеше немаше да знам дека се сликале. Прикачи некоја, да не излези напразно да збораш.
Шојма страшно ако биле на утакмици во Скопје, за ЛШ? Битолчани си поштоват квалитетен ракомет, не следат од пред 5 години ракомет ко шо е шемата во Скопје. 10 години нема квалитетен ракомет во Битола, па оти да не одат Скопје, Прилеп, Велес ако гостоват квалитетни екипи.
А, за со Албанци кој како се сликал, ваљда ти си најмалце компетентен да го дрвиш за то, Скопјани и Тетовчани ко одеа на поседок кај роднините од "провинција",се пријавуваја еден куп доброволци Битолчани,а ти си го ладеше во Австралија. Ти не си никаков фактор, па да ти докажват тебе кој каков патриот е...

Па ете јас немам видено слики досега. Ти да не кажеше немаше да знам дека се сликале. Прикачи некоја, да не излези напразно да збораш.
Шојма страшно ако биле на утакмици во Скопје, за ЛШ? Битолчани си поштоват квалитетен ракомет, не следат од пред 5 години ракомет ко шо е шемата во Скопје. 10 години нема квалитетен ракомет во Битола, па оти да не одат Скопје, Прилеп, Велес ако гостоват квалитетни екипи.
А, за со Албанци кој како се сликал, ваљда ти си најмалце компетентен да го дрвиш за то, Скопјани и Тетовчани ко одеа на поседок кај роднините од "провинција",се пријавуваја еден куп доброволци Битолчани,а ти си го ладеше во Австралија. Ти не си никаков фактор, па да ти докажват тебе кој каков патриот е...

ОК е дечко ме мрзи, си знаеш ти убаво како е не мора слики овде.

А за добровоците супер, изгинаа, за на крај вие да јадете со нив. Браво.

ОК е дечко ме мрзи, си знаеш ти убаво како е не мора слики овде.

А за добровоците супер, изгинаа, за на крај вие да јадете со нив. Браво.
Изгинaa зa дa немa Oрли вo Битoлa зa рaзликa oд метрoпoлaтa , дa незнaјш дaли си Скoпје или Приштинa. Тaкa дa [emoji85]

Кој не пее куров да го вее
кој не вика куров да го слика :icon_lol:.

Youll b sending congratulation notes later:D

Уште една остана, повторно на Градски. Ќе биде интересна, ако не не бие малер прв пат Хамбарот ќе игра против вас мада од друга страна Владица на клупа изгледа ќе биде а тој секогаш ни е човек на одлука против вас. Денес он го намести голот. Ако го опорават (би требало) и Мијушковиќ да игра.

@kano Оди бе скрисе негде :sramezliv:. Се отепа трици јадење за нас , а вие сте ја имале Тајната Вечера :X3: БРУКА :tapp:

kano.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom