Дали имате доверба во Кајгана?

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Your response has been recorded.

Кога да очекуваме резултати, до 00:00 ќе се пребројат ли ?
Прво да се договориме во администрација кој че направи упад.

Уште при првиот преглед на гласањето забележани се пропусти, јавуваат ОБСЕ и МОСТ.

Некој гласал само во две категории пет пати и не пишувал мене во една и @Џонтра Волта во друга категорија.

Ел Нињо ќе оди на квизот кај Лила само поради делот со најдобра лига. Таман ќе има шанса да им го скрши срцето на сите баби низ Македонија (со тоа што втор ќе го отвори милионот), како што старата дама му го скрши срцето него лани во 1/2 финалето од Лигата на Шампионите. :kuracc:

Дали ова е признавање на делото? Ќе решат форумските Катица, Ленче и Фатиме. Ако испадне членов виновиен можно му е укинување на визата и ставање на црна листа од САД. :D

Вистината на виделина.
Вид и виделина.
:D
Кој битолски прекар е најјак?
Паљото :pos::ROFLMAO:

Последно уредено:
Ќе му пренесам на Бедното дека прекарот му е номиниран тука ќе видите убо ! :uzi::uzi::uzi::anco:

Дајте бе линк за пакистанецот. И не е фер ова нов сум... јас 4 години бев без интернет па не сум ја забележал. Да не фаќам сеа да прашувам за „Стив е празен“ :)

Дајте бе линк за пакистанецот. И не е фер ова нов сум... јас 4 години бев без интернет па не сум ја забележал. Да не фаќам сеа да прашувам за „Стив е празен“ :)

http://forum.kajgana.com/threads/hello.59891/

Не бил Пакистанец, али не е битно. :D

100 души одговориле на анкетата. :misticen:

Имате време до вечер да гласате, после ќе видиме што мисли NARODOT ако имам време да прегледам. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom