Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Каква пресвртница човече во лигата :D
Пред утакмица бод со Тетекс да ми понудеа, со две раце ќе прифатев, браво за дечките :aplauz:

Кога се работи за премија, нозе ќе искршат :pistoldz:
За денешната победа, бонус зеле по 5000 денари.
За следното коло со Победа, најмногу сум сигурен дека ќе ги добиеме, дури повеќе сум сигурен отколку со Ѓорче :D Нема да знаат прилепчани патот да го погодат од Новаци до Прилеп :D
Од овие 2 кола, 4 бода беа супер, ако успејме да земиме 6 бода, односно да ги победиме Победа, а сигурен сум во тоа, тогаш исто бодови со нив ќе имаме, премија за нас би било победа на ваков тежок распоред...

И јaс сум 100% сигурен декa лaгaлицa че ги плесниме. Сo пoтпoлнo здрaви игрaчи имaме нaјдoбaр сoстaв oд сите и oчекувaм дa врзиме минимум уште 4 пoбеди дo пoчетoк нa плеј oф. Чим денес тетoвчaните гo пaпaa кoи имaaт нaјдoбaр сoстaв сo нaшиoт мислaм декa ќе гo фaтиме вoзoт вo 5 дo 12 [emoji4] 4-1 тoчен резултaт [emoji460]

че Е отвориме победа ко паштетче море чоек
не знам со кој состав се кренаја тие толку
иако сакам и двете да влезат мора ние да си ја рокниме фино лепо сабота

Sabota MORA da pobedime iako me plasi so zedoa polet prilepcani plus vo novaci i prilep so pobeda imavme maka iako realno sega sme za klasa podobri od tie natprevari i realno treba kako gorce so pomina da krkaat tri gola pa posle ke bidat presudni dvete po red gostuvanja kade ako imame edna pobeda protiv mlekarite ili gostivar ocekuvam direkten plasman vo prva liga bidejki poslednite tri natprevari so kozuf ,ljubanci i skophe sum siguren deka ke gi dobieme devete bodovi no kako i da e da odime cekor po cekor i ako treba na sila neka ne piknat ako ne mozime sami oti nekoj ke odgovara !

Денес исто како со ѓорче да му дајме три на победа за рает да одиме на двете гостувања ,штета шо најдобриот играч оваа полусезона има црвен но добро е шо на тоа место иаме кој да покрие па ако притусниме од старт ќе биди полесно инаку на трибина очекувам да биди уште по јако и осеќам дека ќе има проблеми оти некој нема да биди задоволен од резултатот на крајот ;)

p.s.кој се судии за денес ? не ми го отвара pdf фајлот од ффм да видам

Денес исто како со ѓорче да му дајме три на победа за рает да одиме на двете гостувања ,штета шо најдобриот играч оваа полусезона има црвен но добро е шо на тоа место иаме кој да покрие па ако притусниме од старт ќе биди полесно инаку на трибина очекувам да биди уште по јако и осеќам дека ќе има проблеми оти некој нема да биди задоволен од резултатот на крајот ;)

p.s.кој се судии за денес ? не ми го отвара pdf фајлот од ффм да видам
Мантев Петар
Гонев Илија
Ангелов Зоран

Мантев Петар
Гонев Илија
Ангелов Зоран
Од каде е судиската тројка ?! Овие се некој млади ,не ги познавам ...Се надевам на фер судење и пренос на ффм.мк оти и така нема место за сите денес на стадион ;)

Од каде е судиската тројка ?! Овие се некој млади ,не ги познавам ...Се надевам на фер судење и пренос на ффм.мк оти и така нема место за сите денес на стадион ;)
Од Неготино бе, прволигашки судија е Мантев.

Од Неготино бе, прволигашки судија е Мантев.
Gi zaborajv celo vreme prva pa vtora liga inaku barton,stavrev,sulevski eckovski i spurkicski se sto godini ovaj mantev ic ne mi teknuva koj bese so znaci deka do sega ne nema nesto osteteno pa da sum go zapamtil :D

Auuuu so penal ni svirna,ludo nesto,i fudbal i se u kurac.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Cist ofsajd bese pred to.CIST.

Ne otepaja!

^
Не беше офсајд и не знам како виде прееска, ама подобра е Победа многу моментално, увиде и сам.

Ok e be druze,ti ke mi kazvas sega so bese i kako bese ko pred mene vo linija bese situacijata i za ofsajdot i za"penalot".
Uzivaj si.
Cestito pobeda,zasluzeno ne otepavte.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom