CafeDelMar
Luminance
- Член од
- 29 октомври 2007
- Мислења
- 6.505
- Поени од реакции
- 14.691
Кој болесник. Ова е веќе психичко пореметување.
Би напишал дека потфаќа на Р, ама на тој начин би паднал на нечие интелектуално (не)ниво...Прес на ГРУЕВСКИ во ЖИВО -
Колку се трагични толку се и комичниМајка на коинциденциите...
Ти си тој на кој му сметаат работи. Еве, ти сметала аболицијата, ти сметале криминалци. Така да, и тој дел ти е точен.Ваљда е точно и дека “ рџавов курцу и длаке сметају“ ?
Можеш ли да ми објасниш како може да се наполнат кутии без никој тоа да не го забележи и пријави од другата партија, или други набљудувачи?Ѓорѓе Иванов ја комплицира работата, остајте го СЈО ... губење време е работата, Иванов до 2018-та ќе биде на функција, ќе аболицира секогаш кога ќе затреба.
И на 5 јуни ако се одржат избори, ќе ги наполнат кутиите, а Иванов ќе ги аболицира пак.
Батали кутиите, дај кажи дали СЈО е противуставно?Можеш ли да ми објасниш како може да се наполнат кутии без никој тоа да не го забележи и пријави од другата партија, или други набљудувачи?
Се признаваат легални институции.Јас го признавам само ЈО.
А бе човек што не може да изговара Р е гениј тоа докажано во текот на историјата.Би напишал дека потфаќа на Р, ама на тој начин би паднал на нечие интелектуално (не)ниво...
После ќе морам книга да пишувам.
А ова СЈО е несуставно, така? Не знам дали си пишувал за ова.Се признаваат легални институции.
Браво ако е вистина ова, студентите се иднината на државата и мора да се борат за неа. Не како колегата нивни @Erich Zann да мора да ги брани за да го вработат како скоро дипломиранОкупација на Правен и прекин на наставата.