Зајко го изгледав 80% на телма и ниту еднаш не повика на граѓанска војна. Напротив тој повика на разум и обединетост. По твојов пост изгледа ти си тој кој сака да ја зажешти ситуацијата ама нема да ви успее. Нека не се кријат позади народот . не го пикајте народот во оган. НАРОДЕ НИЕ СМЕ ЕДНО, ЗА ИДЕАЛЕ ГИНУ БУДАЛЕ. Бидете непослушни пред вашите шефови кога ке пробаат да ве натераат да излезете на улица за партијата. Бидете свои не слушајте никој друг освен својот разуми срце. Не вреди за криминалци да направиме братоубиство.Го слушам Зајко на ТВ Телма повикува на Граѓанска војна. Се мислам која страна да ја заземам... Да убивам ВМРО-овци или СДСМ-овци? Што мислите вие... Ајде излезете на улица да се убиеме пичкави матерна ваша.... Тие што ќе останат ќе владеат!
Најверојатно ви го виделе познатиот фејсбук тифо критичар, и ваш истакнат fb член, другар на еден познат "музичар" (кој прави пари) а е вработен во државна инстутција.Познат како маратонец кој трча 30 метри со пречки.Кои навивачки групи?
Од Скопје, нема ниту една навивачка група што би поддржала протест на ВМРО, може да е поддржан протест против одлуките само
На мајските протести од лани, пола уапсени беа членови на Комити, а уште важиме за вмровска група
Еве пошто ме прозва за логика прееска. А дали мислеше другата страна дека Груевски ќе седи мирен откако еднаш се одложија изборите и сега по втор пат се заговараше одложување со смешни изговори?[DOUBLEPOST=1460574496][/DOUBLEPOST]Прaшaње дo Инглoриус
Зoштo aмбaсaдoриве сo месеци прегoвaрaa зa СЈO и дoгoвoр oд Пржинo зa Грујo се дa укине?
Oвие мирни ќе седaт? Целa гoдинa трубaт дa не се пoпречувa СЈO, a сеa демек ќе премoлчaт oвa штo се нaјaвувa
Негова да не е ракава?
Де бе прееска пишав. Заев цело време најавува дека ќе се деси народ и као случајно групи почнуваат да протестираат спонтано па да пали и крши. Исто така као спонтано искача друг народ за да се пребројат. Кој има повеќе и плус да му се покаже чии се улиците. Како и да е, политика не се води на улица туку на избори.Ја уште никако да разберам зошто протестираат овие пред штабот на СДСМ, три дена барам некој да ми одговори, ама озбилно без заебанција.
Цел живот чекај, нема да дочекаш.Ја уште никако да разберам зошто протестираат овие пред штабот на СДСМ, три дена барам некој да ми одговори, ама озбилно без заебанција.
Никој незнај и нема кој да ти одговори, прост народ то е, ни тие сами незнаат , битно се протестираЈа уште никако да разберам зошто протестираат овие пред штабот на СДСМ, три дена барам некој да ми одговори, ама озбилно без заебанција.
Ама чекај како се руши власт. На улица? или Институционално на Избори? Ако нема услови за Избори тогаш ајде да ги створиме! Кој е пречка за да се случат Избори? ВМРО? Па да му ебам мајката.. Македонија сме, не сме Авганистан, Цела Европа нуди подршка со мониторинг. Се почна со креирање на услови и нивна реализација али одеднаш запре сето тоа. Зошто?Зајко го изгледав 80% на телма и ниту еднаш не повика на граѓанска војна. Напротив тој повика на разум и обединетост. По твојов пост изгледа ти си тој кој сака да ја зажешти ситуацијата ама нема да ви успее. Нека не се кријат позади народот . не го пикајте народот во оган. НАРОДЕ НИЕ СМЕ ЕДНО, ЗА ИДЕАЛЕ ГИНУ БУДАЛЕ. Бидете непослушни пред вашите шефови кога ке пробаат да ве натераат да излезете на улица за партијата. Бидете свои не слушајте никој друг освен својот разуми срце. Не вреди за криминалци да направиме братоубиство.
Плиткоумен,јас тебе лично не те навредив.Ова е предупредување од целата меѓународна заедница,разумно решение е Грујо и фамилијата да се повлечат на мирен начин од политиката.Нека не ја жртвуваат државата и народот за да го сокријат својот децениски криминалмалоумен.. касниш едно цела година, веќе го пишавте ова сценарио