Акции на СЈО (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Grmys
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
20 часа поминаја, јас сеуште неможам да ја сватам логиката која е да се протестира пред штабот на СДСМ, затоа што Иванов ги помилувал Заев и Верушевски.

Молам некој попаметен да ми одговори, само исто така замолувам тој да не е од тие сендвичите шо се пред Сдсм,затоа што со нив ни господ неможе да се разбере.

фала однапред.
А тие мислиш ја знаат поентата?

Гледам комуњарава од форумот на иста линија со Дарди..
Не бе, боље нека бидат на линија со човекот кој му еба матер на овој народ и држава, за да си ги напуни џеповите и кој се потпира на подршка од шљамот на општеството кое е самото само хемороид од чмарот на Европа.

Каква врска има зградата што гори со Хорхе? Колку што памтам таму има хостел. Или па тие се контрадемонстрантите, ама па тогаш каква врска ќе има хостелот со СДСМ?

Кои навивачки групи?

Од Скопје, нема ниту една навивачка група што би поддржала протест на ВМРО, може да е поддржан протест против одлуките само :D

На мајските протести од лани, пола уапсени беа членови на Комити, а уште важиме за вмровска група :pos:
Шверцери :P

Дај нека се премуслит дур му давет шанса.Прегледај го приврзокот 143442
Некако многу е слаба реториката, ко да е вообичаена работа што ја прави претседателот.
Ама ова
As a friend of Macedonia, the United States strongly urges President Ivanov to reconsider his decision
значи, кажи пу-пу не важи оти а е*ме мамати

Го слушам Зајко на ТВ Телма повикува на Граѓанска војна. Се мислам која страна да ја заземам... Да убивам ВМРО-овци или СДСМ-овци? Што мислите вие... Ајде излезете на улица да се убиеме пичкави матерна ваша.... Тие што ќе останат ќе владеат!

Го слушам Зајко на ТВ Телма повикува на Граѓанска војна. Се мислам која страна да ја заземам... Да убивам ВМРО-овци или СДСМ-овци? Што мислите вие... Ајде излезете на улица да се убиеме пичкави матерна ваша.... Тие што ќе останат ќе владеат!
комуњари?

Не заебавај , во Македонија нема ниту една навивачка група со добро координирани луѓе за да направат поголем инцидент. Настрана поединци кои се добро исполитизирани од двете страни , али за нешто страшно треба професионално обучени луѓе , нешто како што имаат Делије и Гробари специјални подгрупи за разбивање во толпа. Во Украина ова да не беше цивилно население? Се беше увезено од страна.

Некако многу е слаба реториката, ко да е вообичаена работа што ја прави претседателот.
Ама ова

значи, кажи пу-пу не важи оти а е*ме мамати
Сепак е претседател на држава, сигурно неможат уши да му тегнат јавно.

Неверојатно ! Контрадемонстрантите добија и бонови за сендвичи WOW и во наредните денови каде ке протестираат ке може преку онлајн да си порачаат, кечап и мајонез ке има на штандови каде ке се собира толпада сендвичари, звучи неверојатно ама вистинито, кромидот ке има на еден крај бидејќи контракромидарите ке побегнат ке им смрди на кромид, по завршувањето на митингот ке се дели изворска вода, очатена од Ѓорге Прванов.

Еве за тие што бараат повод за протестот пред штабот на СДС.
Заев: Ако се укине СЈО ќе го повикам народот да ја земе правдата во свои раце
„Но не само тоа. Ако тоа се случи јас ќе го повикам народот да ја земе правдата во свои раце и ќе видиме што значи тоа. Се надевам дека на тоа нема да се дрзне ни Уставен суд ни свети уставен суд. Оти тоа ќе биде финалето, тука ќе завршат сите работи“ рече Заев

Дпмне има донесено преку 50 автобуси во скопје.
кај им се паркирани бре 50 комада никој не ги видел? :)
п.с вработените преку вмро во државни институции и јавна администрација денеска мора да се појават на протест... информација од прва рака!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom