Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Kolku ni fali nekoja sporska radost govori faktot deka sonuvav kako devojkive osvoile LS.U zadnjo mi se vrakja filmot na Kometal i mi se place.

Ајде нека ја наместат да играат во полуфинале со романките, време е за финале бе:cool:

Камара легенда. Збори англиски цело време и вика контра напад, после пак продолжува на англиски :pos:[DOUBLEPOST=1460295640][/DOUBLEPOST]Лејно :vozbud::vozbud::vozbud:

Дефинитивно променава на тренеров беше полн погодок. Одлична игра во напад разновидна добра одбрана на чело со Лејно како кинески зид е. Скоро сите ракометарки се враќаат во одлична форма тоа радува. Па да се надеваме дека на Ф4 ке ги избегнеме во полуфинале Будучност па и Ѓер.
Единствено на Чович не и е местото во тимов. Едноставно не е квалитет за ваква екипа.

Leynaud masina. :aplauz:
Iako suterski slabo go otvori natprevarot,Mork e neverojatno nesto.Kolku e samo jaka.:eek:

Barbi igra top.

Барби или има швалер, или е на дрога. Немам друго објаснување. Беше очајна цела сезона, еден куп технички грешки правеше, сега доминира.
Или само таа има фетиш за црнци xD

После Морк паѓаат у вода сите оправдања дека неаме спортисти зошто сме биле ниска нација, не знам што... Машина е девојчето.

Лејно во каква форма е . :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom