zocc
911
- Член од
- 9 мај 2011
- Мислења
- 2.912
- Поени од реакции
- 1.678
Сакав да кажам новите на Bburago се држат со тие на UT и HW. Старите на Bburago се крш, освен F40.Да ама има нови и половни модели што уште се продаваат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакав да кажам новите на Bburago се држат со тие на UT и HW. Старите на Bburago се крш, освен F40.Да ама има нови и половни модели што уште се продаваат
И само Bugatti Chiron 1/18 новитет, не рачунајќи ја Ferrari колекцијата. А бе се "прекршиле", а каснеа со каталогот цели 5 месеци, да си мисли човек кој знае што спремаат.има нов каталог на бураго за 2016,а јас имам нови модели деагостини кога ќе ги сликам веднаш ги ставам
Умре тоа Made in Italy, уште пред 10 години, кога банкнотираа. Сега се под Maisto и нормално е Made in China.Во Венеција во петокот го најдов некако ферари фф, уште два модела ми фалат да ги соберам сите ферари, работата е што и во италија е маде ин кина.![]()
Уште само сјаен лак и уште подобар ќе биде.da smenime malce dosta beshe portokalov![]()
МАРЈАНhttp://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=2071831
Знае некој кој е овој?